Time Crisis Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 2 hours ago, Joe D said: trebalo im je samo da ispogadjaju sve zivo, da stef dodje pijan na utakmicu i da green ispadne zbog faulova. Al zato je Klej 7-11 za 3, skoro nepogrešiv. A Green da je pravde ispadao bi na poluvremenu
zorglub Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 On 23.4.2022. at 11:31, zorglub said: Alvarado je pobednik godine, od preskakanja na draftu, do legit nba backup keca i ugovora za manje od sezone. Grand Theft Alvarado. 1
Zli Gli Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Kljuc uspeha Denvera - zaustaviti Pula i BjelicuSent from my M2012K11G using Tapatalk
Amos Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Je l’ bar malo blam Zajona dok gleda ovo? Ok, Bukerova povreda menja situaciju, ali ja bih se pojeo živ da ne igram sa timom sada, 1 1
reg Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 5 hours ago, Joe D said: jel se meni cini ili gori green startuje? S obzirom kako skače starina u ovoj seriji, ima smisla.
Micko8 Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 (edited) 21 hours ago, ducca said: Monte pokazuje mvp-u kako se igra muška odbrana na Draymondu Jokic bukvalno ima kompleks od Greena, u odbrani mu se samo skloni a u napadu muka svaki put kad dodje na udvajanje. Završiće se serija a da nije pokazao zube. U poslednje dve utakmice belezi 37 poena po mecu sa odlicnim procentima suta , to je malo vise od pokazivanja zuba. Jeste da mu je Green isceprkao onu loptu u trecoj utakmici ali mec je resen pre te situcije , zahvaljujuci Bartonu i Gordonu. Mogli su lako da budu 2-2 , iako samim kvalitetom zasluzuju metlu. Sto se odbrane tice , probijanje bekova GS ne bi uspeo da zakrpi ni Gobert , bekovi Denvera ne mogu nikoga da isprate u odbrani , tu je promaja sa svih strana. Edited April 25, 2022 by Micko8
ducca Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Mislio sam na probijanje Greena kad krene na ulaz i niko mu ne izadje, posebno Jokic koji stoji i gleda, a nema problem sa licnim greskama. Jednostavno mi deluje da ga previse respektuje, umesto da izleti, odvali ga za bacanja i posalje poruku. Previse se sklanja jbg a Greenu moras da pokazes muda.Za napad kad ga cuva Looney 1 na 1 nije problem, cim doleti Green na udvajanje krece panika i tako je izgubio najvise lopti, bukvalno kad ga vidi da prilazi unervozi se. Jeste resio pri kraju lepo 1 na 1 sa njim ali to je jedna od retkih situacija u seriji da je bez muke ili uopste izasao s njim na kraj, juce je bilo jos 2-3 situacije i to je to. Naravno i sudije sa kriterijumom da je da dozvoljeno previse kontakta doprinose tome.
Bogotac Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 12 hours ago, Mos said: Je l’ bar malo blam Zajona dok gleda ovo? Ok, Bukerova povreda menja situaciju, ali ja bih se pojeo živ da ne igram sa timom sada, jebe mu se,lova kaplje sa svih strana,lik ima 150 kila,nacice se neke budale za second contract.
cedo Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 5 minutes ago, ducca said: Naravno i sudije sa kriterijumom da je da dozvoljeno previse kontakta doprinose tome. pa jbg ... vidi onu situaciju juce sa pocetka utakmice par sekirica, prst u oko ... obican faul sta treba ... da u se namesti za neki udarac kolenom na ulazu pusti budalu treba da ga cepaju i provociraju ovi manje bitni iz denvera
Joe D Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 rasko katic je jos aktivan, mozda nije kasno da ga potpisu.
bradilko Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 sto sam se budio koji djavo. bruklin 3 dana da igra ne moze da dobije seltikse. klakston 0 od 7 bacanja. bez odbrane dok ih boston pojede. durantula se koprca, kajri slabo
Djolle Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Da li će Dok Rivers nakon nekoliko izgubljinih serija posle 3:1 biti prvi u istoriji koji je izgubio 3:0? Navijam za njega... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 4
Djuro Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Ni u Nash-ovom cv-u nece dobro izgledati ova metlica. Kakvo razocarenje od trenera…
Recommended Posts