Jump to content

Odbrana Od Reklama

Featured Replies

Chrome lagan? gospode

• Replies 132
  • Views 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čitam post iznad:    

• To što radite je kradja i analogno medjusobnom savetovanju kako da se krade kablovska ili struja. Košta održavanje svih tih servera, i čak imaju plaćenu verziju bez reklama za ljude koji ne plaćaju re

• JozoMujica
    JozoMujica

Odreknite se đavla.

Posted Images

3 hours ago, Mil@n said:

This extension is no longer available because it doesn't follow best practices for Chrome extensions.

Koji je walk around?

Mene na TV-u u spavaćoj ubija ali ubija youtube sa reklamama. Malo sam i sam kriv što se ne otvorim 50ak jura za neki straming i instaliram smartube ali bez obzira na klip od15 minuta puste mi dve reklaem po 45 sekundi, nabijem ih...

https://github.com/uBlockOrigin/uBOL-home

Od istog proizvođača. U podešavanjima samo podesi pod "Default filtering mode" >> "Complete" i to je to.

2 hours ago, Filozof manijak said:

Chrome lagan? gospode

Nema više laganih browsera, nažalost. Može se eventualno isključiti JS ali onda previše sajtova nije (potpuno) funkcionalno. Ili se može koristiti nešto poput Links ali to je sasvim druga priča i mnogim ljudima ne vrši posao, potpuno razumljivo.

Da, nije vise lagan za sistem. Mada je meni bitnije sto je lagan za koriscenje. Mozda je i do navike sada.

Chrom je spijunski softwer kreiran od gugla, i ti hoces privatnost i zatitu reklama :)

Firefox i ublockorigin, u zivotu reklamu na youtubu nisam video.

8 minutes ago, brusli said:

Chrom je spijunski softwer kreiran od gugla, i ti hoces privatnost i zatitu reklama :)

Ma koja privatnost, mislim da se zanosi svako ko moze to da dobije koliko god se trudio. Hocu samo da olaksam sebi koriscenje youtubea.

Potpuna privatnost ne postoji ali postoje browseri koji imaju daleko veću privatnost od drugih. Chrome je verovatno najgori izbor. Daleko je bolje koristiti recimo Brave ako hoćeš nešto što za osnovu ima Chromium (istu kao i Chrome). Ako hoćeš browser koji za osnovu ima Firefox, onda vredi recimo probati Waterfox.

Tacno, samo sto ja to gledam kao borbu sa vetrenjacama. Manje ili vise, privatnosti vise nema i sad biram komfor.

• Author

Što se tiče privatnosti ne da nemam problem sa privatnošću već sam počastvovan ako se neko na vaskolikom internetu explicitno za mene zanima...

3 hours ago, Mil@n said:

Što se tiče privatnosti ne da nemam problem sa privatnošću već sam počastvovan ako se neko na vaskolikom internetu explicitno za mene zanima...

Problem je sto kad provale tvoje navike i preferencije, dodaju te ne neke liste i onda ti serviraju razne sadrzaje, izmedju ostalog reklame.

Da nije tako, svima bi se fuckalo za privatnost.

21 hours ago, brusli said:

Ovaj...

Privatnost je precenjena. Bitno je da mi više ne iskače LeTaK sA šArEnCeM.

Unapredio sam i sliku i zvuk kad sam sa smart TV-a i PC-a prešao na kineski STB i malo modovao po uputstvima sa Benchmarka ;)

SmartTube za YT, Nova player za lokalnu filmsku kolekciju, JRiver za flac kolekciju reda desetak GB-a, a kad neko traži TV onda neka od piratskih IP listi preko TiviMate koji sam jedino regularno platio. Ne koristim steam servise ali sam za sound podigao sam sopstveni striming servis.

Troši jedva 5W, ima bolji DAC od moje Yamahe a košta nešto ispod 100€. sa vrhunskim DAC-om i BT prijemnikom.

51 minutes ago, zmanic said:

Nova player za lokalnu filmsku kolekciju

Probam neke od tih programa i uvek se vratim na Kodi

Za youtube najbolje kupite famili plan 6 meseci i podelite na 4 ili 5 naloga ,tako ispadne 200 dinara mesečno po članu familije ,a jedan nalog koristite na svim uređajima plus imate youtube music

56 minutes ago, zmanic said:

TiviMate koji sam jedino regularno platio

Koliko beše godišnja pretplata ?