zorglub Posted July 12 Share Posted July 12 YT opet stegao dizgine, NewPipe opet ne radi, čeka se rešenje. U međuvremenu naleteo na GrayJay - prosto mi je neverovatno da se nalazi na PlayStore-u, fercera sve u 16 sa YT plaginom koji se skine iz same aplikacije. Link to comment
Shan Jan Posted July 13 Share Posted July 13 Ja sam se pre par meseci bas borio, od tada me ne diraju. Koristim uBlock al mislim da nije u tome fora jer su me ranije i sa njim drkali. Moguce da sada nekog drugog ispituju. Inace preporucujem SponsorBlock for Youtube. Preskace sponzore, samopromocije kanala i jos gomilu stvari. Milinka. 1 Link to comment
JozoMujica Posted July 14 Share Posted July 14 AdBlock Plus i dalje bez greške. Pomuči se ponekad doduše par sekundi sa reklamom pre nego što je izblokira, ali sam to primetio samo na playlistama. 1 Link to comment
Yoyogi Posted Sunday at 12:18 Share Posted Sunday at 12:18 Pokusavao sam, pre 15 godina, da gledam RTS , B92 (pre promene vlasnistva) to nije moglo da se gleda od reklama. I tada, B92 radio, nije mogao da se slusa od reklama. Cak i video emisije, voditelji i voditeljke kao da pokusavaju da me hipnotishu. Nisu to samo nasi, to rade i najveci, kao CNN i BBC. Samo citam napismeno mada i tu ima reklama ali mi , sound 0, ne iskachu u ochi i ushi. Link to comment
Recommended Posts