March 4Mar 4 Ublock Origin extenzija na Chrome za sprečavanje reklama javila da ne radi više... Koju alternativu uzeti ?
March 18Mar 18 On 4. 3. 2025. at 22:35, stajebrebilo said: Ublock Origin extenzija na Chrome za sprečavanje reklama javila da ne radi više... Koju alternativu uzeti ? Radi radi. Kad god prestane da radi iskuliraj dan-dva dok nadju novi nacin
March 18Mar 18 Kako to mislis? Kod mene je Chrome iskljucio ublock jos pre mesec dana. Hoces da kazes da postoji nacin da ostane aktivan?
March 18Mar 18 10 hours ago, Shan Jan said: Radi radi. Kad god prestane da radi iskuliraj dan-dva dok nadju novi nacin 23 minutes ago, IgaBiva said: Kako to mislis? Kod mene je Chrome iskljucio ublock jos pre mesec dana. Hoces da kazes da postoji nacin da ostane aktivan? Da nazalost Chromium i derivati su presli na Manifest3 za ekstenzije. Meni je na isto UBlock Origin automatski iskljucen. Postoji ovaj Ublock Origin Lite, ali je to bas uboga verzija. (nema recimo vise opcije za ciscenje nezeljenih delova sajtova i sl.) Mada za osnovnu namenu radi solidno.
March 18Mar 18 Author 1 hour ago, Fakundo Sava said: I Brave odoleva Probao sam brave neki dan. Nerviralo me što uklanja banere i reklame ali ne preformatira stranicu u smislu da sve ostane isto tj nema reklama ali ostanu rupe na stranici. Jel može to da se izbegne?