zorglub Posted July 12 Posted July 12 YT opet stegao dizgine, NewPipe opet ne radi, čeka se rešenje. U međuvremenu naleteo na GrayJay - prosto mi je neverovatno da se nalazi na PlayStore-u, fercera sve u 16 sa YT plaginom koji se skine iz same aplikacije.
Shan Jan Posted July 13 Posted July 13 Ja sam se pre par meseci bas borio, od tada me ne diraju. Koristim uBlock al mislim da nije u tome fora jer su me ranije i sa njim drkali. Moguce da sada nekog drugog ispituju. Inace preporucujem SponsorBlock for Youtube. Preskace sponzore, samopromocije kanala i jos gomilu stvari. Milinka. 1
JozoMujica Posted July 14 Posted July 14 AdBlock Plus i dalje bez greške. Pomuči se ponekad doduše par sekundi sa reklamom pre nego što je izblokira, ali sam to primetio samo na playlistama. 1
Yoyogi Posted September 8 Posted September 8 Pokusavao sam, pre 15 godina, da gledam RTS , B92 (pre promene vlasnistva) to nije moglo da se gleda od reklama. I tada, B92 radio, nije mogao da se slusa od reklama. Cak i video emisije, voditelji i voditeljke kao da pokusavaju da me hipnotishu. Nisu to samo nasi, to rade i najveci, kao CNN i BBC. Samo citam napismeno mada i tu ima reklama ali mi , sound 0, ne iskachu u ochi i ushi.
stajebrebilo Posted September 23 Posted September 23 Javlja mi telefon da onaj dns.adguard.com ne moze da pristupi internetu... Jel to nesto blokirano, ima li druga varijanta da ukljucim?
copkillah Posted September 23 Posted September 23 poslednjih par dana pravi problem, ja sam ga isključio prvi put u četvrtak, pa sam ga uključio par sati kasnije i danas sam opet morao da ga gasim
Fakundo Sava Posted September 23 Posted September 23 (edited) Mene ćale danas smara ,da ne može na net ,a podesio sam mu taj dns Sigurno je zbog toga Mada na tabletu isto imam dns ,ali nema problema za sad Edited September 23 by Fakundo Sava
copkillah Posted September 23 Posted September 23 https://status.adguard.com/incidents/2n0jbhskp3w1 meni radi sada 1
Yoyogi Posted September 24 Posted September 24 Citam "Danas", "B92", Kurir. Od fine stampe na pretplati "The Economist". Pa i oni imaju reklame, istina, ne tako napadne i ne prate te sta si googlovao. A i sta ce mucenici, srpska stampa, od cega ce da zive i imaju posao kada su reklame otisle na net. Nemaju ni kontrolu koje se reklame pokazuju na njihovim sajtovima. Da neko stavi reklamu u stampano ili net izdanje "Danas", posalju im inspekciju koja ce da ih ganja (ne samo "Danas" nego i davaoca reklame) danima i mesecima po 24 sata dnevno inspektori na smenu, dodju im u ofis, sa namerom da ih zatvore. Vucicu odgovara da ima "Danas" bar da pokaze da i u Srbiji ima slobodne stampe.
garcia Posted October 6 Posted October 6 On 24. 9. 2024. at 13:27, Yoyogi said: Vucicu odgovara da ima "Danas" bar da pokaze da i u Srbiji ima slobodne stampe. kome da pokaže? koga briga za to?
Choda Posted November 3 Posted November 3 Juce sam na Samsungovom Smart TV 2020 godiste instalirao TizenBrew app koji blokira reklame na youtube. Malo je zajebancija da se instalira ali zapravo radi. Spoiler https://github.com/reisxd/TizenBrew 2
zorglub Posted November 14 Posted November 14 Izbrisao sam adguard DNS server sa TVa pre neki dan i YT je postao bukvalno negledljiv. Sa njim je samo loš. Bez ublocka na mob i komp browserima verovatno ne bih ni išao na net.
Recommended Posts