brusli Posted February 27 Posted February 27 Meni sve radi dobro, bez reklama i ne baferuje. FF 123, ublock origin, privacy badger.
napadaj Posted February 27 Posted February 27 I kod mene sve u redu, isto FF 123 i uBlock Origin 1.56.0
Shan Jan Posted February 27 Posted February 27 Mislim da oni jos uvek nisu prosirili istu politiku na celu populaciju i da se igraju raznih taktika sa testerima. Mene ocigledno izabrali za jednog, kakve sam kur.. srece
brusli Posted February 27 Posted February 27 A kako znaju da si ti ti, nije valjda da surfujes internetom prijavljen na google nalog, crni Jane
brusli Posted February 27 Posted February 27 Google obozava takve, mogu da treniraju AI sa tvojim klikovima, ili da ti salju targeted ads. Za par godina ce napraviti vestackog Shana Jana, kada se dovoljno natreniraju, pa ti vidi.
napadaj Posted March 28 Posted March 28 Koji uređaj i aplikacija? Kod mene sve ok u Firefox + uBlock Origin varijanti na računaru i ReVanced app na telefonu.
Mindaugas Žukauskas Posted March 28 Posted March 28 2 minutes ago, napadaj said: Koji uređaj i aplikacija? Kod mene sve ok u Firefox + uBlock Origin varijanti na računaru i ReVanced app na telefonu. Revanced Extended na phone
Lezilebovich Posted March 28 Posted March 28 21 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa dobro što je sad ovo Pa ne rade jj i king za dzabe, daj neki dinar ... pominju i Exuma i Pekovica 1
Mindaugas Žukauskas Posted March 28 Posted March 28 38 minutes ago, Lezilebovich said: Pa ne rade jj i king za dzabe, daj neki dinar ... pominju i Exuma i Pekovica Bilo mi je na svakom videu tako, ali pomoglo ovo što predloži napadaj. Nije mi nešto ova zadnja epizoda, previše stručno za moj ukus
zorglub Posted April 12 Posted April 12 @Mindaugas ŽukauskasProbaj NewPipe na Androidu, poslednja verzija 0.26.1 skinuta direktno sa sajta za sada fercera, osim komentara. U isto vreme kada i tebi, stara verzija 0.25.2 (koja je još uvek aktuelna na F-Droidu iz nekog razloga) je prestala da radi. BTW, na kompu (FF + uBlock) mi YT zeza samo kada puštam plejlistu neku, i to samo na početku. Zacrni plejer, a onda izbaci ono "skip". 1
Roger Sanchez Posted July 5 Posted July 5 On 11. 8. 2023. at 10:58, Mil@n said: vanced Dakle, diglo mi u Italiji stari superdobri telefon i zapravo mi je najteže palo što sam mislio da mi je originalni Vanced YT Music, za Android Auto na kolima, otišao u vječnost s telefonom. Međuto, u nekoj ludoj nadi digao sam manager apk s originalne stranice posredovanjem junačkog internet arhiva. Na moje iznenađenje i oduševljenje, manager je uredno povukao potrebne pakete ... odnekud... i instalirao YT Music, onu komponentu koja me je i zanimala. Povukao je i apk za video, ali taj ne radi pa sam ga izbrisao, nije da mi je baš bio neki prioritet.
Recommended Posts