Jump to content
IGNORED

Odbrana Od Reklama

Mil@n

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Shan Jan said:

Sta cemo mi sto imamo Windowse?

Odreknite se đavla.

• Haha 3
  • Tužno 1
Posted
16 hours ago, Shan Jan said:

Koliko vidim to moze samo na lindzi da se postavi. Sta cemo mi sto imamo Windowse?

Napisah ti na Privatnost temi malo duži odgovor, ali generalno ako imaš bilo šta od rashodovanih računara koji mogu da budu upaljeni 24h, možeš da probaš da se igraš sa Linuxom na istom i instaliraš bar AdGuard Home, od resursa mu jako malo treba.

Alternativno, možeš i da se častiš jedan mali Raspberry Pi (https://www.rs.galagomarket.com//item/display/3746?src=raspberrypi) ako budžet dozvoljava i vidiš šta sve može na isti da se stavi :)

• +1 2
Posted

Evo rezultata za 5 dana koliko upita na mreži i koliko blokirano:

image.png.203b2888f46f1f1e90891935f0addb6b.png

• +1 1
Posted

Samo da kazem da AdGuard AdBlocker extension radi posao savrseno a free je :thumbup: 

Fuck you Google and YouTube Premium :bee:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
On 7. 1. 2024. at 11:48, Avatar said:

Napisah ti na Privatnost temi malo duži odgovor, ali generalno ako imaš bilo šta od rashodovanih računara koji mogu da budu upaljeni 24h, možeš da probaš da se igraš sa Linuxom na istom i instaliraš bar AdGuard Home, od resursa mu jako malo treba.

Alternativno, možeš i da se častiš jedan mali Raspberry Pi (https://www.rs.galagomarket.com//item/display/3746?src=raspberrypi) ako budžet dozvoljava i vidiš šta sve može na isti da se stavi :)

Za ovo preporučujem Puppy Linux koji sam svojevremeno koristio i super je radio. Može da se isproba bez instalacije pošto je dovoljno mali da se ubaci u RAM memoriju, pa ako se neko odluči da ga zadrži onda jednostavno može i da ga instalira. Zbog veličine je idealan za stare kompove. Lak je za korišćenje i ima prilično dobru podršku na netu.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
3 hours ago, Shan Jan said:

Samo da kazem da AdGuard AdBlocker extension radi posao savrseno a free je :thumbup: 

Ole! Mnogo mi je drago! :D

3 hours ago, ragasto said:

Za ovo preporučujem Puppy Linux koji sam svojevremeno koristio i super je radio. Može da se isproba bez instalacije pošto je dovoljno mali da se ubaci u RAM memoriju, pa ako se neko odluči da ga zadrži onda jednostavno može i da ga instalira. Zbog veličine je idealan za stare kompove. Lak je za korišćenje i ima prilično dobru podršku na netu.

Vidiš, ni ja nisam testirao pre isti, super ti je ideja da ko želi da testira uvek može live USB da napravi za 10tak minuta, ubaci flešku i poigra se sa sistemom :)

• +1 1
Posted
9 hours ago, Shan Jan said:

Koja je razlika izmedju AdGuard AdBlocker i uBlock Origin ?

Takodje imam i Privacy Badger i NoScript, za svaki slucaj.

I naravno Firefox forever.

Posted
10 minutes ago, brusli said:

Koja je razlika izmedju AdGuard AdBlocker i uBlock Origin ?

Takodje imam i Privacy Badger i NoScript, za svaki slucaj.

I naravno Firefox forever.

Razlika je sto jedan radi za youtube a drugi ne :D Bar kod mene.

Posted

Kod mene uBlock Origin fercera bez greške.

• +1 2
Posted

I kod mene, nemam nikakve reklame, zaboravio sam sta je to.

• +1 1
Posted

AdBlock Plus ekstenzija za FF takođe radi posao savršeno, godinama nisam video reklamu na internetu.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ima li šta efikasno kao uBlock ili adblock za android ? Nisam našao ništa kvalitetno na Google play.

Posted (edited)

Za browser ili za aplikacije generalno? U Firefoxu uBlock Origin radi bez problema, a za generalno blokiranje reklama u svim ostalim aplikacijama koristim dns.adguard.com

Edited by napadaj
Posted
53 minutes ago, napadaj said:

Za browser ili za aplikacije generalno? U Firefoxu uBlock Origin radi bez problema, a za generalno blokiranje reklama u svim ostalim aplikacijama koristim dns.adguard.com

aplikacije... chrome je za surf...

Posted

Settings - Network & Internet - DNS - Private DNS provider hostname - upišeš dns.adguard.com

• Hvala 1