November 10, 20213 yr jeste, kosmos je ogroman mol kod soluna, meni je bio nesht mnjah, osim neke bashte na krovu gde je bila dobra kafa. ali avaj, u grchkoj nema gde nje dobra kafa :cry:
November 10, 20213 yr Ova poslednja rečenica kao iz neke narodne priče. Ima ta posebna grupa koja prvo udari spejs pa zatim znak interpunkcije.
November 10, 20213 yr 19 minutes ago, Jeremija said: Naštelajte raspiratore... loše čula stara majka. nije raspiratore nego aspiratore.
November 10, 20213 yr 11 hours ago, Mil@n said: Gledam ovo još jednom. Na stranu oduzimanje licence što se gotovo sigurno neće desiti, mislim da bi pojedine lekare najpre trebalo preslišati po pitanju nekog osnovnog znanja iz medicine. Nije samo prolupalost u pitanju, ovaj čovek deluje ozbiljno nepismeno. Edited November 10, 20213 yr by mraki
November 10, 20213 yr 2 hours ago, napadaj said: Meni, osim krasnopisa, ovo uopšte nije smešno i dotičnom™ bih lomila prst po prst obe ruke. Tupavi, zatucani i primitivni narod, narod skrivača od strujanja vazduha i pomračenja Sunca. Da poludiš samo.
November 10, 20213 yr 2 hours ago, napadaj said: Ovo kao da je iz serije Joninih antivax tvit sprdačina ispalo
November 10, 20213 yr to meni uopshte nije iz kategorije nije se desilo, ovo je kao tibi kad ga spopadne neshto na sprdnju biblijski iz dvorca, samo shto ovaj ko da ne kapira sam sebe. pa ako je trol, korektan je, ako pak nije, kukumajko [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 11, 20213 yr 3 hours ago, desboj said: Ovo kao da je iz serije Joninih antivax tvit sprdačina ispalo tačno taj stil, svo vreme pokušavam da se setim odakle mi je poznato