November 3, 20213 yr 1 hour ago, renne said: nije da je trebalo, al evo, na 2 klika od vas: https://www.newsweek.com/fact-check-divoc-covid-hebrew-yiddish-1623317
November 3, 20213 yr Popular Post Upravo cula da se poznanici vracaju iz Kanade jer nece da se vakcinisu?! Zabezeknuta sam
November 3, 20213 yr Pisala je neka žena na tviteru da se naši vraćaju i sa Malte kad su tamo zategnuli strancima uslove po pitanju vakcinisanja, izgleda da taj nalog više ne postoji.
November 3, 20213 yr 26 minutes ago, Sara said: Upravo cula da se poznanici vracaju iz Kanade jer nece da se vakcinisu?! Zabezeknuta sam Moj brat od tetke se vratio, i ja sam zabezeknut. Bez obzira što nije zbog vakcine.
November 3, 20213 yr Sad mi kaze koleginica za svog kuma, pri tom covek nije neki buzdovan. Valjda ce se sabrati pre nego sto proda kucu🙄
November 3, 20213 yr Upravo cula da se poznanici vracaju iz Kanade jer nece da se vakcinisu?! Zabezeknuta sampa carevi, samo nek dodju. nazad u brlog kad nisi za bolje sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 3, 20213 yr Biće da nije do vakcine, nego je "priverdna aktivnost" oslabila, a nije se štedelo za ovakve dane...Pa ajd sad da izmislimo da je zbog vakcine.Da ne bude... ... Shiit has hit the fan
November 3, 20213 yr pa brze ce nazad nego vamo, neka nek se proluftiraju malo mislim, nikom vishe nije lako, ni pametnom ni glupom sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 3, 20213 yr 30 minutes ago, Frank Pembleton said: Biće da nije do vakcine, nego je "priverdna aktivnost" oslabila, a nije se štedelo za ovakve dane... Pa ajd sad da izmislimo da je zbog vakcine. Da ne bude... ... Shiit has hit the fan Moguce. Nije lako priznati takvu istinu...ili bilo kakvu
November 3, 20213 yr Moja školska drugarica se vratila iz USA pre 5 meseci nevezano za COVID (prodali kuću, razdelili nameštaj...) našli varijantu da rade odavde online. Kupili karte za povratak nazad 15 novembar.
November 3, 20213 yr Popular Post Koleginica 49 godina, troje dece, radi od kuce evo jos malo druga godina i pitam je juce “sto se ne vakcinises” (a naveliko kuka kako joj se smucio nevakcinisani nacin zivota) ”Da ne ostanem sterilna”
November 3, 20213 yr mislim da se njen pojam sterilnog razlikuje od konvencionalnog shvatanja steriliteta. verovatno joj baca ulje na masu malo. Edited November 3, 20213 yr by precog
November 3, 20213 yr Upravo me čovek ubeđivao da je sve jedan podatak o maloj smrtnosti masovno vakcinisanih zemalja po ovim zvaničnim sajtovima lažan. "Svi oni imaju svoje Konove", kaže... Edited November 3, 20213 yr by Mil@n