October 9, 20213 yr S obzirom da mi je Tijana bila prijateljica mogu samo da mu se poserem u usta bedna ako ovo čita, jer koristi njenu tragičnu smrt za svoju bolesnu agendu.
October 9, 20213 yr Ma sto vec rekli ovde otisao covek u kurac, i ja sam ga otpratio mucno mi je sve to.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
October 9, 20213 yr I to ne bilo kakav forumaš, već jedan od prvih administratora ovde, da sam zloban (kao što nisam) rekao bih da je (aktivno) oblikovao forum po svom liku... Edited October 9, 20213 yr by Jeremija
October 9, 20213 yr zar se nije on lozio da je 9/11 hoax? tu se meni pali crvena lampica za retarde u nastajanju
October 9, 20213 yr zar se nije on lozio da je 9/11 hoax? tu se meni pali crvena lampica za retarde u nastajanjutad je ovde/tamo bila mnogo shira i raznovrsnija baza i u tom smislu opushtenija i manje polarizovana atmosfera (pre-kovid opushtenija, kovid ni ne rachunam). drugo vreme, bukvalno.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 11, 20213 yr On 9.10.2021. at 8:21, Aleksandar88 said: S obzirom da mi je Tijana bila prijateljica mogu samo da mu se poserem u usta bedna ako ovo čita, jer koristi njenu tragičnu smrt za svoju bolesnu agendu. Link sa srpske teme, preporuke enegleskog NHS u vezi trudnica.