Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

• Author
13 minutes ago, copkillah said:

pričali smo o poklapanju antivaksera, zar ne?

a, bre, sto gnjavis

imam potrebu da se pickaram sa avaksima. ovde u nemackoj nemam s kim. sve kolege (100%) su vakcinisani, svi ljudi sa kojima se druzim su vakcinisani (100%). na mrezi je malo avaxa. srbija je raj za tako nesto

11 minutes ago, Ros said:

a, bre, sto gnjavis

imam potrebu da se pickaram sa avaksima. ovde u nemackoj nemam s kim. sve kolege (100%) su vakcinisani, svi ljudi sa kojima se druzim su vakcinisani (100%). na mrezi je malo avaxa. srbija je raj za tako nesto

ahaha udri onda :D

Da li su svi nevakcinisani antivakseri (jedan od top10 najgrdnijih izraza u istoriji srpskog roda) ili samo oni koji promovisu teorije zavere i aktivno se zalazu za kuliranje vakcine? Npr, ateista je valjda aktivni nevernik a agnostik je valjda onaj nezainteresovani smoreni tip kojeg zabole paja za eventualno postojanje Boga i sve slicno. Jel imamo pandan agnostiku u ovoj korona vaks i antivaks borbi?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

agnovakser? 

Ja_bih_da_sačekam_vaks

• Author
40 minutes ago, Filozof manijak said:

agnovakser? 

vaksoskeptik 

Vaksoskeptiktm (serator)

3 hours ago, Zli Gli said:

Da li su svi nevakcinisani antivakseri (jedan od top10 najgrdnijih izraza u istoriji srpskog roda) ili samo oni koji promovisu teorije zavere i aktivno se zalazu za kuliranje vakcine? Npr, ateista je valjda aktivni nevernik a agnostik je valjda onaj nezainteresovani smoreni tip kojeg zabole paja za eventualno postojanje Boga i sve slicno. Jel imamo pandan agnostiku u ovoj korona vaks i antivaks borbi?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

sasvim dovoljno vremena je prošlo da svako ko je želeo je i mogao da se vakciniše. ovi što nisu, nisu i oni su antivakseri bez obzira na njihovo objašnjenje. kakvo god da je u pozadini ne neki antivakser stav

dela, ne reči

uz ogradu prema ljudima koji zbog neke hronične bolesti/stanja nisu u stanju da je prime

i ti shto nisu u stanju su dosad prelomili i primili :isuse:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

da nije mnogo magnezijuma :unsure:

a el ste vi doktorka medecinetm

:covid19:

I jeste i nije, za osobu moje veličine predlaže se negde 500mg dnevno, a 1000 jedinica D vitamina je sasvim OK, ja često uzimam čak i one od 4K.

Naravno, ne ulazim u to da li je predlog normalan, mislim da svi znamo odgovor na to pitanje...

Edited by Jeremija

12 minutes ago, gospa buba said:

da nije mnogo magnezijuma :unsure:

Nikad! Ko ni sode bikarbone.

E, kontam da je doktorski žargon ali ovo "radio infarkt" mi gadno zvuči.

Edited by mraki