October 6, 20213 yr Author 13 minutes ago, copkillah said: pričali smo o poklapanju antivaksera, zar ne? a, bre, sto gnjavis imam potrebu da se pickaram sa avaksima. ovde u nemackoj nemam s kim. sve kolege (100%) su vakcinisani, svi ljudi sa kojima se druzim su vakcinisani (100%). na mrezi je malo avaxa. srbija je raj za tako nesto
October 6, 20213 yr Author ministar zdravlja viktorije u australija napravi lapsus i dade krila avaksima https://www.aap.com.au/victorias-tongue-tied-minister-didnt-drop-a-truth-bomb-about-vaccinated-cases/
October 6, 20213 yr 11 minutes ago, Ros said: a, bre, sto gnjavis imam potrebu da se pickaram sa avaksima. ovde u nemackoj nemam s kim. sve kolege (100%) su vakcinisani, svi ljudi sa kojima se druzim su vakcinisani (100%). na mrezi je malo avaxa. srbija je raj za tako nesto ahaha udri onda
October 6, 20213 yr Da li su svi nevakcinisani antivakseri (jedan od top10 najgrdnijih izraza u istoriji srpskog roda) ili samo oni koji promovisu teorije zavere i aktivno se zalazu za kuliranje vakcine? Npr, ateista je valjda aktivni nevernik a agnostik je valjda onaj nezainteresovani smoreni tip kojeg zabole paja za eventualno postojanje Boga i sve slicno. Jel imamo pandan agnostiku u ovoj korona vaks i antivaks borbi?Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 6, 20213 yr 3 hours ago, Zli Gli said: Da li su svi nevakcinisani antivakseri (jedan od top10 najgrdnijih izraza u istoriji srpskog roda) ili samo oni koji promovisu teorije zavere i aktivno se zalazu za kuliranje vakcine? Npr, ateista je valjda aktivni nevernik a agnostik je valjda onaj nezainteresovani smoreni tip kojeg zabole paja za eventualno postojanje Boga i sve slicno. Jel imamo pandan agnostiku u ovoj korona vaks i antivaks borbi? Sent from my SM-G973F using Tapatalk sasvim dovoljno vremena je prošlo da svako ko je želeo je i mogao da se vakciniše. ovi što nisu, nisu i oni su antivakseri bez obzira na njihovo objašnjenje. kakvo god da je u pozadini ne neki antivakser stav dela, ne reči uz ogradu prema ljudima koji zbog neke hronične bolesti/stanja nisu u stanju da je prime
October 6, 20213 yr i ti shto nisu u stanju su dosad prelomili i primili sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 6, 20213 yr I jeste i nije, za osobu moje veličine predlaže se negde 500mg dnevno, a 1000 jedinica D vitamina je sasvim OK, ja često uzimam čak i one od 4K. Naravno, ne ulazim u to da li je predlog normalan, mislim da svi znamo odgovor na to pitanje... Edited October 6, 20213 yr by Jeremija
October 6, 20213 yr 12 minutes ago, gospa buba said: da nije mnogo magnezijuma sent from novi mnogo jak bubamoto. Nikad! Ko ni sode bikarbone. E, kontam da je doktorski žargon ali ovo "radio infarkt" mi gadno zvuči. Edited October 6, 20213 yr by mraki