May 28, 20222 yr Možeš dodati i prvaka Italije toj listi, iz grupne faze. Anćeloti 4 lige šampiona, 5 nacionalnih titula
May 28, 20222 yr 11 minutes ago, Meazza said: Sta bi tek sad radio onaj Madrid iz 2014, kad nisu bili starci i kad su imali Ronalda i Ramosa. Liverpul i Siti najjaci timovi u istoriji my ass. Pitao bih te kako bi se Real proveo jedne kisne noci u Stouku
May 28, 20222 yr Eto novinarima i ziriju, koji Kurtoa nisu uvrstili ni medju deset najboljih golmana. Anceloti stalno podseca na to.
May 28, 20222 yr 1 minute ago, Bogotac said: Lepo,ako si pratio njihov put,znas o cemu pisem,nisam pisao o istoriji,nego o ovoj sezoni. Pa ove sezone su bas zasluzili, realno sve favorite su ocistili
May 28, 20222 yr 1 minute ago, MiddleClass said: Pitao bih te kako bi se Real proveo jedne kisne noci u Stouku Pa ima Spanija svoje Stoke, Osasunu u Pamploni.
May 28, 20222 yr Just now, Arthur Kirkland said: Benzema uzima Zlatnu loptu makar slomio nogu na jesen. Polako, nece je dodjeljivati dok SP ne zavrsi. To je dogadjaj broj 1 ove godine.
May 28, 20222 yr 1 minute ago, Lancia said: Eto novinarima i ziriju, koji Kurtoa nisu uvrstili ni medju deset najboljih golmana. Anceloti stalno podseca na to. A kao sve drugo pisu pametno, samo Kurtou nisu uvrstili u 10. Svuda je Zurnal, samo je kvalitet papira bolji.
May 28, 20222 yr 7 minutes ago, Bogotac said: Lepo,ako si pratio njihov put,znas o cemu pisem,nisam pisao o istoriji,nego o ovoj sezoni. pratio sam. i na kraju je ispalo fascinantno. toliko puta su izgledali prežaljeno, da su na ivici, da je gotovo, da nema šanse......i svaki jebeni put su uspeli da se vrate. čak sam i ja negde u toku te priče počeo da osećam simpatije spram njih. a inače sam indiferentan po pitanju Real/Barsa. Edited May 28, 20222 yr by Ted
May 28, 20222 yr 1 minute ago, MiddleClass said: Polako, nece je dodjeljivati dok SP ne zavrsi. To je dogadjaj broj 1 ove godine. Ja mislim da treba da osvoji Mesi. Kad je mogao prosli put... Edited May 28, 20222 yr by Meazza
May 28, 20222 yr 17 minutes ago, aram said: pa ne, procenili su da je beli tim poslednji bio u posedu, tj. da crveni nisu imali jasan posed ni u jednom trenutku od prvog dodavanja Benzemi. pa to sam i napisao abitno™
May 28, 20222 yr 3 minutes ago, Lancia said: Pa ima Spanija svoje Stoke, Osasunu u Pamploni. Valjda u Baskiji najvise pada kisa i tamo najvise biju?