SNARC Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Samo pogledam ovog Fodena..i jasno mi je za koga treba da navijam veceras. Ali samo veceras.
Tsai Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 3 minutes ago, copkillah said: Ništa nije kao to, bar ja ne pamtim tako nešto. 2x za sekundu jednom od par najboljih centarfora na svetu, iz neposredne blizine... ko juce da je bilo jbt
Lancia Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Ja se uzdam da ce Militao da napravi neko sranje, pa ce Sterling da ga umulja.
Weenie Pooh Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Just now, Zlurad said: Jel neko napisao da je Realov prvi sut u okvir gola bio go, drugi sut u okvir gola isto go. Sve u 65 sekundi Dobro, desi se to svakom ponekad... ali u 90. i 91. minutu A onda u 95. još jedan
radisa Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Just now, Lancia said: Ja se uzdam da ce Militao da napravi neko sranje, pa ce Sterling da ga umulja. Ako se uzdaš u prvaru, onda, jbg... Ovo je Pep, kao i obično, zajebao... Jbt, šta koji kurac vadiš De Bruynea... On, kako god da igra, može svaku utakmicu da reši... I da dođu do penala, ko će im pucati, Grliš, Foden i Sterling?
Lancia Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, radisa said: Ako se uzdaš u prvaru, onda, jbg... Ovo je Pep, kao i obično, zajebao... Jbt, šta koji kurac vadiš De Bruynea... On, kako god da igra, može svaku utakmicu da reši... I da dođu do penala, ko će im pucati, Grliš, Foden i Sterling? Mr Overthinking
Weenie Pooh Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Don Karlo sad već troluje Pepa, uvodi Isusa Valjeha, nesuđenu zvezdu Wolverhampton Wanderersa
copkillah Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 5 minutes ago, Tsai said: ko juce da je bilo jbt i dalje se isečem kad god vidim 1
SNARC Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: Cuvena situacija : Jel ti se i qrac pusi ?
Weenie Pooh Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 2 minutes ago, radisa said: Jbt, šta koji kurac vadiš De Bruynea... On, kako god da igra, može svaku utakmicu da reši... Ja ne razumem kako njima KDB nije kapiten, čovek ih nosi kad god treba, kao Gerrard što je bio u Liverpulu svojevremeno. A zamisli da je njega na vrhuncu forme neki trener menjao u 70. minutu, dok vode 0-1 u polufinalu LŠ 1
radisa Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Just now, Lancia said: Mr Overthinking 1999 je Bayern zbog slične stvari izgubio finale (Izvadio Baslera i Lothara poslednjih 5 minuta, na 1:0, pametno u PM)...Ja sam mislio da ozbiljni treneri u elliminacionim utakmicama to neće više nikada raditi... Jbg.-.. 1
Baldrick S. Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: Don Karlo sad već troluje Pepa, uvodi Isusa Valjeha, nesuđenu zvezdu Wolverhampton Wanderersa Trolovao bi kad bi ubacio Jovica, ovo je cisto zajebavanje 1
John Coltrane Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: Don Karlo sad već troluje Pepa, uvodi Isusa Valjeha, nesuđenu zvezdu Wolverhampton Wanderersa Najboljeg stopera pre par sezona na FM 1
Recommended Posts