March 14, 20205 yr sad tek vidim da se pisalo o ajvaru... ako nekom treba veca kolicina domaceg ajvara i slicne stvari tipa ljutenica, malidzano, somborke sa sirom i tako to, imam kombinaciju u nisu... narucim u avgustu, a odem u septembru u nis da pokupim.... salje i u inostranstvo, znam da ima redovnu godisnju posiljku u svajcarsku, al valjda moze da salje bilo gde po evropi gde ide bus iz nisa....
June 1, 20204 yr Naleteh na popust od 13% na skoro svu robu u BC Group-u. Prodaju tehniku, kompjutere i slično. bcgroup-online.com
June 18, 20204 yr Author u maksiju maske 10 komada 620 dinara pakovano. klasik svetlo plave, kome ide uz autfite
August 3, 20204 yr Ko ne koristi objedinjen paket usluga fiksni/internet/kablovska ima ponudu Beotela - internet brzine 10/1, ugovor na šest meseci za 790 dinara. Ponuda važi do 15. avgusta, s tim što su oni ovakve ponude imali običaj da produže. Ova brzina neta bi odgovarala samcima i starijima, sasvim je dovoljna za standardne video klipove, skajp, surfovanje... Edited August 3, 20204 yr by Malkmus
September 2, 20213 yr Generalna go get it tema. Odlično sniženje u Galileo Men radnjama, pre neki dan sam uzeo dosta dobro odelo za 7.000 dinara, a cena pre sniženja je bila 24-25.000. https://www.galileomen.com/hr/Novosti/DANI-FABRICKIH-CENA-U-GALILEO-PRODAVNICAMA/?fbclid=IwAR1vGUXuqJqaUyIRMHiszKaVTgZd_dQbQypAJ09bmmdjHHg38qxrJU6r-SQ
September 28, 20213 yr Još jednom predlažem da odete u Galileo, danas uzeh zimsku jaknu za 5000, snižena sa 22000.