Svemir Zeka Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 32 minutes ago, gospa buba said: maksi onlajn opet prodaje somat tablete za perilicu za sudove sa neshto skandal tipa 66% snizenja, 700 dindzi kutija. a u wc kikirikiju u merkatoru trenerke za dechake 500-700 i majice 300-600 plus minus, skroz ok stvari. tolko za danas sent from bubamoto U H&M danas u Delti, svašta nešto za male pare. Dečje zimske helanke 300 dindži. Ženske košulje, sasvim lepe, od 600 dindži do 1000 (istina, poliester, ali lepe, kome ne smeta)
renne Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 DM u Merkatoru 15% danas i sutra na sve, 10% u Hiperu, popusti i u svim ostalim prodavnicama, slave šesnaesti rođendan
Venom Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Mogli su da daju makar 30%, da budu skoro kao nemacke cene.
gospa buba Posted December 11, 2018 Author Posted December 11, 2018 to s 15% mi vishe ne prolazi to shto njemac nece da plati neko mora... sent from bubamoto
adam Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 sramim se priznati ali meni je ova naslovnica ilustrovane prihvatljiva. degutanto al kad vidim ko je u pitanju, nemam problem. nek se pokolju medjusobno, kako god bolesno izgledalo sa strane.
renne Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 1 hour ago, adam said: sramim se priznati ali meni je ova naslovnica ilustrovane prihvatljiva. degutanto al kad vidim ko je u pitanju, nemam problem. nek se pokolju medjusobno, kako god bolesno izgledalo sa strane. misliš za manje para
adam Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 49 minutes ago, renne said: misliš za manje para kako zavrsih ovde??? sto bi rekla moja majka kad nesto zabaguje na racunaru - nemam pojma sta se desilo, ja nista nisam pipnuo.
Pontijak Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 1 hour ago, renne said: misliš za manje para pravi crni humor, poklati se medjusobno za manje para 25 minutes ago, adam said: kako zavrsih ovde??? sto bi rekla moja majka kad nesto zabaguje na racunaru - nemam pojma sta se desilo, ja nista nisam pipnuo. bolje da si zavrsio ovde nego u nekom makretu kada pocne stampedo na ulazu i izmedju rafova nego, nevezano za temu a mozda i jeste vezano, setih se kako si davno napisao da kada si se doselio u grad u kojem zivis da si medju prvim predmetima kupio iono sto si zeleo u mladosti: polovan zlatni maranz po odlicnoj cenu tij za malo para pamtim to jer se secam koliko sam ranih 80-ih zeleo da imam taj maranz pa me tokom godina minula zelja
adam Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 25 minutes ago, Pontijak said: pravi crni humor, poklati se medjusobno za manje para bolje da si zavrsio ovde nego u nekom makretu kada pocne stampedo na ulazu i izmedju rafova nego, nevezano za temu a mozda i jeste vezano, setih se kako si davno napisao da kada si se doselio u grad u kojem zivis da si medju prvim predmetima kupio iono sto si zeleo u mladosti: polovan zlatni maranz po odlicnoj cenu tij za malo para pamtim to jer se secam koliko sam ranih 80-ih zeleo da imam taj maranz pa me tokom godina minula zelja druze, taj maranc i dan danas radi kao sat. evo, upravo ga gledam - kao nov. nikad nisam imao ni zelju ni potrebu da ga menjam. a u toku je bojkot radnji koji ce trajati negde do februara dok ne prodju bozicne kupovine i rasprodaje. jos vi ne znate sta je stampedo. ovde ljudi provode noci u vrecama ispred radnje, i to u zavidnom broju, da bi bili blize ulazu kad krenu rasprodaje. @renne
Pontijak Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 @adam to sam gledao na fotkama i kojekude, to kampovanje u vrecama ispred radnji, cudo su potrosacke zudnje znaci maranz radi i dalje, sjajno!
slepa živana Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 3 hours ago, nisam ja said: Fali mu t na ž jel može ilustracija?
Recommended Posts