Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, gospa buba said:

maksi onlajn opet prodaje somat tablete za perilicu za sudove sa neshto skandal tipa 66% snizenja, 700 dindzi kutija.

a u wc kikirikiju u merkatoru trenerke za dechake 500-700 i majice 300-600 plus minus, skroz ok stvari.

tolko za danas :)

sent from bubamoto

U H&M danas u Delti, svašta nešto za male pare. Dečje zimske helanke 300 dindži. Ženske košulje, sasvim lepe, od 600 dindži do 1000 (istina, poliester, ali lepe, kome ne smeta)

• 5 months later...
Posted

DM u Merkatoru 15% danas i sutra na sve, 10% u Hiperu, popusti i u svim ostalim prodavnicama, slave šesnaesti rođendan

Posted

bravo. značajna informacija

:thumbsup:

Posted

Mogli su da daju makar 30%, da budu skoro kao nemacke cene.

Posted

to s 15% mi vishe ne prolazi dry.png

to shto njemac nece da plati neko mora...

sent from bubamoto

Posted

sramim se priznati ali meni je ova naslovnica ilustrovane prihvatljiva. degutanto al kad vidim ko je u pitanju, nemam problem. nek se pokolju medjusobno, kako god bolesno izgledalo sa strane. 

Posted
1 hour ago, adam said:

sramim se priznati ali meni je ova naslovnica ilustrovane prihvatljiva. degutanto al kad vidim ko je u pitanju, nemam problem. nek se pokolju medjusobno, kako god bolesno izgledalo sa strane. 

misliš za manje para :lolol:

Posted
49 minutes ago, renne said:

kako zavrsih ovde???

sto bi rekla moja majka kad nesto zabaguje na racunaru - nemam pojma sta se desilo, ja nista nisam pipnuo. 

Posted
1 hour ago, renne said:

pravi crni humor, poklati se medjusobno za manje para :D

25 minutes ago, adam said:

kako zavrsih ovde???

sto bi rekla moja majka kad nesto zabaguje na racunaru - nemam pojma sta se desilo, ja nista nisam pipnuo. 

bolje da si zavrsio ovde nego u nekom makretu kada pocne stampedo na ulazu i izmedju rafova :D

nego, nevezano za temu a mozda i jeste vezano, setih se kako si davno napisao da kada si se doselio u grad u kojem zivis da si medju prvim predmetima kupio iono sto si zeleo u mladosti: polovan zlatni maranz po odlicnoj cenu tij za malo para :)  pamtim to jer se secam koliko sam ranih 80-ih zeleo da imam taj maranz  pa me tokom godina minula zelja

Posted
25 minutes ago, Pontijak said:

pravi crni humor, poklati se medjusobno za manje para :D

bolje da si zavrsio ovde nego u nekom makretu kada pocne stampedo na ulazu i izmedju rafova :D

nego, nevezano za temu a mozda i jeste vezano, setih se kako si davno napisao da kada si se doselio u grad u kojem zivis da si medju prvim predmetima kupio iono sto si zeleo u mladosti: polovan zlatni maranz po odlicnoj cenu tij za malo para :)  pamtim to jer se secam koliko sam ranih 80-ih zeleo da imam taj maranz  pa me tokom godina minula zelja

druze, taj maranc i dan danas radi kao sat. evo, upravo ga gledam - kao nov. nikad nisam imao ni zelju ni potrebu da ga menjam. :D

a u toku je bojkot radnji koji ce trajati negde do februara dok ne prodju bozicne kupovine i rasprodaje. jos vi ne znate sta je stampedo. ovde ljudi provode noci u vrecama ispred radnje, i to u zavidnom broju, da bi bili blize ulazu kad krenu rasprodaje. 

@renne  :D

Posted

@adam  to sam gledao na fotkama i kojekude, to kampovanje u vrecama ispred radnji, cudo su potrosacke zudnje :D

znaci maranz radi i dalje, sjajno! :)

Posted
3 hours ago, nisam ja said:

Fali mu t na ž

jel može ilustracija?