Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

Има сунце и у Виноградској и на Лединама на Сурчинском путу.

Edited by Блок_64

• Author

tenks.

dokazano ima vecheras proshla vozilom.

vrh!

• 6 months later...

Scena iz Shop&Go:

Kasirka pita mušteriju: Jao , koji Vam je to parfem, baš je lep!

Mušterija: Ekonomik broj 359.

Kasirka uzima olovku: Izvinite, moram da zapišem.

U Merkatoru povodom reođendana sve prodavnice daju značajne popuste, Springfild 20, DM 15 na sve, i na već sniženo, hipermarket 10 plus srećka, Jasmin 40

ko spiska 5000 za vikend u maksiju, a ima soc gen karticu dobija vaučer od hiljadu dindži

to je lepo

Ako se kupi pola praseta u Maxiju dobije se vaučer 500 kinti

• 1 month later...

avokado u Idei 250din/kg

• 3 months later...

Persil Gel lavanda color za 50 pranja, 700 dinara umesto 1548, u većim Maksijima.

• Author

Persil Gel lavanda color za 50 pranja, 700 dinara umesto 1548, u većim Maksijima.
uzela. posle vidim 3.6 kila :dry:

sent from bubamoto

Pa dobro, šta fali? Bitno je koliko ima pranja, tj. doziranje. Mislim, znam da znaš. Nego ja izgleda nemam sve informacije.

Edited by halloween

• Author

ne podnosim ja 3.6, 1.8, 180 i 1450 i te ko fol digitalne kerefeke. a u stvari lopovska posla dry.png

sent from bubamoto

A to, 80 g čokolade, 180 g kiselog mleka, 40 g kreme za lice. I na delikatesu cene na 100 g umesto na kilo.

• Author

cene na 100 su u sklopu sistema, to je ok.

maxi online prodaje sve na 200 i 500. nemeresh kupit 300 grama naglavu da se postavish :ph34r:

pitala zashto je to tako, rekli da ne razumeju pitanje i da njihovi kupci bash tako obozavaju :dry:

sent from bubamoto

• 1 month later...
  • Author

maksi onlajn opet prodaje somat tablete za perilicu za sudove sa neshto skandal tipa 66% snizenja, 700 dindzi kutija.

a u wc kikirikiju™ u merkatoru trenerke za dechake 500-700 i majice 300-600 plus minus, skroz ok stvari.

tolko za danas :)

sent from bubamoto