Ravanelli Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 a u kom metrou?trebalo bi da ima u svakom. drugar je pre koji dan uzeo u begu
nera Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 U onom na novosadskom putu nema, isla juce posle podne :(
Duci Simonovic Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 e jbg, ti prodam ja jedan za 350? dobra je cena
halloween Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 (edited) U Aman supermarketima kisela pavlaka 400 g 78 dinara, proizvođač Granice, kvalitet dobar.Imaju i pomoandže 56 din/kg. Međutim pomešali su 2 ture, jedna odlična druga bez veze. Ko ume da probere, te bolje su savršene.Neka nelagodnost se uvuče u mene kad treba da uđem u Aman. Kad prekoračim prag, kao da se teleporujem u direktno prikazivanje neke domaće serije, snimane statičnom kamerom. Jedino me nemar prinudi da uđem, jer su u komšiluku jedini radili do 22h. Edited February 16, 2013 by halloween
renne Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Odlična dimljena rebra Đurđević klanice, u Idei 399 dinaraПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
renne Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Idea do nedelje ima veliku rasprodaju neprehrambene robe
halloween Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Bila sam u Idei onoj najvećoj u Omladninskih brigada. Ova nazovi rasprodaja je grozota živa, pre svega u pogledu asortimana.Ranije je u Idei moglo da se nađe povoljnih stvari, pa je reorganizovan deo sa neprehrambenom robom i sad je to neuporedivo lošije.Imam utisak da sve teže i teže posluju, naročito poslednjih 6 meseci i da bi najradije ceo lanac nekom prodali, ali nema kupca.Ipak, na nekom uzgrednom sniženju u Idei (a po toj ceni je i na ovoj akciji) kupila sam super džezvu od rostfraja sa debelim dnom, prilično tešku. Nisam naišla na kvalitetniju po prodavnicama posuđa, ne računam Sun, Moon& Stars i sl. Redovna cena 999 a na sniženju 699 dinara. Edited February 21, 2013 by halloween
renne Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ritter sport sa lešnicima, i još dve vrste 69 dinara u Interexu
placenik Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ritter sport sa lešnicima, i još dve vrste 69 dinara u InterexuKoji sa lesnicima? Beli, crni ili mlecni? Da znam da l da se cimam.
renne Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 mislim da je mlečni, sa celim lešnicima, beli nije sigurno
đorđe geprat Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 danas sam pazario knedle sa šljivama/kajsijama u novoj rinfuz prodavnici u mom kraju: gavrila principa 58. cena 378/432 din/kg. drže povrće, voće, pecivo i ribu. ovo, povrće mi deluje vrlo prihvatljivo u odnosu na 450 pakovanja frikoma. grašak, karfiol, zlatna mešavina i brokoli su 169 din/kg. cele lignje 225, plodovi mora 718. da, među pecivom ima i nešto zvano šufnudle. šta je to? bilo me sramota da pitam: mator čovek a ne zna šta je nešto što arhaično zvuči.
čekmeže Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Kod mene su šufnudle višak testa kad se prave knedle sa šljivama pa se samo uvalja i skuva isto kao i knedle. Mi smo ih zvali prstići.
Caligula Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Da pitam i ovde: Imal neko Kirbi usisivac i vredi li cemu? Koliko sam citao, mane su mu tezina i buka, sve ostalo je kao super.Nasao na oglasima pa se lomim da kupim, ovaj samsungov usisivac je na izdisaju i tako.
Skyhighatrist Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Moja keva imala i prodala posle 6 meseci (za pola kinte koju je dala) i kupila redovan usisivač.Kumova keva ima, nije ga izvadila iz šifonjera jedno godinu dana, a inače je picajzla za briskanje i čišćenje.Ja mislim da je to vrhunsko bacanje para.
Recommended Posts