Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

Danasnja cena, pijaca, tecni sapun, 1l 220 dinara.

Evo cene u prodavnicama za apsolutno isti proizvod

Screenshot 2025-02-01 132413.png

• Replies 2.4k
  • Views 207.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stop the press!!!!!   Moze da se napuni potrosacka korpa u padinskom Amanu, nategnuto doduse i ako se ne bojite da se otrujete - znaci realno ne moze - foto  evidence below:   1.me

• Padinski Aman bonus tracks, specijalno izdanje, Big in Japan i te fore   1.Legendarni paneli koji su pukli s prvom kisom pa se vide ostaci Market Padina pijaca plafona i bonus buđ uglu

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

E, imam nešto da ispričam. Odem malopre do maksija, svi pitaju kasirku ima li noževa, meni se izlije žuč i kažem ao bre šta će ljudima toliki noževi, i sad tako monoložim, kako sam eto skupila markice

Posted Images

ma nema pravila...proizvode koje kupujete jednostavno treba pratiti u svim radnjama i pijaci i odluciti sta je za vas razumno da platite..

ja npr na pijaci kupim veliki Dove dezodorans od 250ml  za 380din dok je po marketima onaj od 150ml od 400-630,din

a i ostali dezodoransi su bar 50% povoljniji na pijaci

Gi38QtxWUAAGYyM?format=jpg&name=small

1 hour ago, ivy said:

porucim sa ove stranice

https://www.apotekaherba.rs/sr/proizvod/bioderma-atoderm-ulje-za-tusiranje-refill-1000-ml

bioderma ulje za tusiranje misleci ok refil,imam bocu presucu.. svakako je dobra cena i 2000 za 1l 

i sad mi stigne kurir ,otvorim kad ono i boca i refil...2l bioderme za 2000 :ohmy::ohmy: jos sam u soku!!!! :ohmy:

tako da znate ako trosite..ako se nisu zeznuli..

Jel ima nekog efekta to ulje?

34 minutes ago, Mel said:

Jel ima nekog efekta to ulje?

ne moram da se mazem posle tusiranja...dok kod mnogih drugih gelova i mleka za tusiranje moram a mrzim..meni je to dovoljan efekat

ipak su se zeznuli i meni poslali 1+1 l

odmah sam u petak porucila i mami...jer je svakako dobra cena i za 1l ...i evo sad stigla 1l u tom mekanom refil pakovanju kao sto i stoji na stranici..

prvi put vidim u maxiju pravi grčki jogurt sa 10% proteina, pošto se ono što imlek i subotička mlekara prodaju kao grčke jogurte grekos  jedva može nazvati kieselim mlekom, sa 3% proteina

uglavnom  ovaj Olympus je do srede u pola cene, ima običan i low fat, fitnes influeserke kupuju  na palete. moramo češće ove bojkote

Pi70-Yht-Yy-Ro-XNVb-EXS-Q.jpg

U nekoliko navrata im je vec taj Olympus upola jeftiniji na akciji. Manje vise su gotovo uvek isti proizvodi na tim 50% popustima..

Da, jer ekšli koliko bi se kupovao po punoj. 

I uvek isti, Rio Mare salate 🤦

Ja kao iz Segedina 1993.: lidlove količine svega što je moglo da se nosi iz Praga za dve nedelje :lolol:

Odnosno, do prvog dela februarske plate, ako je dobijemo :srdoc:

44 minutes ago, vememah said:

jel to onaj termofor ili ima još ruskih?

mere i svetofor, pre par nedelja sam ušla u obe na banjici. nema ništa posebno, a ono što ima jeste jeftino, ali su baš kao užasno loše sređeni magacini.

ima gomila neke ultrajeftine domaće hemije, agropapuk suhomesnato, nekih ruskih slatkiša, kineske plastike, orašastih plodova i neki domaći mlečni proizvođač.

da mi je bliže možda bih i išla, zapušenog nosa, ali ne isplati mi se da se cimam za poneke jeftine gluposti