September 1, 2025Sep 1 1 minute ago, Svemir Zeka said:Treba nikad ne ući i to je toJedino da bojkotujes bukvalno sve lance jer su kartel. Sto nije losa ideja. Zivela pijaca, buvljak, lokalna piljara i mali proizvodjaci.
September 1, 2025Sep 1 Just now, Shan Jan said:Jedino da bojkotujes bukvalno sve lance jer su kartel. Sto nije losa ideja. Zivela pijaca, buvljak, lokalna piljara i mali proizvodjaci.Pa znam to, ali ovi su očigledno najveća govna. A ja u blizini nemam ništa od navedenog
September 1, 2025Sep 1 Just now, Svemir Zeka said:Pa znam to, ali ovi su očigledno najveća govna. A ja u blizini nemam ništa od navedenogMali ProizvođačiNaslovnaMi smo platforma koja promoviše prodaju kvalitetnih namirnica, proverenih malih proizvođača iz Srbije. Nabavljajući od malih proizvođača pomažemo im da opstanu, a hranimo se zdravije, pametnije i ekol
September 1, 2025Sep 1 Da naručujem s neta? Joj, ja nisam stigla dotle u evoluciji. Drugo, ja uzmem ponekad jedan luk i tri kruške, što je ovde nemoguće. A i poskupo je. Nemam para za ovo.
September 1, 2025Sep 1 7 minutes ago, Shan Jan said:Mali ProizvođačiNaslovnaMi smo platforma koja promoviše prodaju kvalitetnih namirnica, proverenih malih proizvođača iz Srbije. Nabavljajući od malih proizvođača pomažemo im da opstanu, a hranimo se zdravije, pametnije i ekolgroždje 400 din, jabuke 370, krompir 390, jaja 350, aloe
September 2, 2025Sep 2 12 hours ago, napadaj said:https://www.ozonpress.net/ekonomija/nece-biti-pada-cena-trgovinski-lanci-vec-nasli-nacin-da-zaobidju-ogranicenje-marzi/Ja ne kapiram ovu semu, jel moze neko da objasni kako ovo funkcionise
September 2, 2025Sep 2 14 hours ago, Shan Jan said:Sto ne prate Gomex?Btw, vlasnik je valjda u predsedništvu Pokreta Slobodnih Građana.
September 2, 2025Sep 2 Aroma ukinula popuste.U Maxiju jutros na popustu školski pribor i tiganji za kupone.
September 2, 2025Sep 2 Juče u bghronici uključuju reporterku iz nekog supermarketa, ona drži u ruci alevu papriku koja je snižena 60 din i to je to od nje
September 2, 2025Sep 2 Neka otvori pakovanje i krene da prosipa i da se smeje dok to radi.I tako samo neka otvara pakovanja.
September 2, 2025Sep 2 Sad sam bio do Maxija u nabavci. Ruku na srce, mnogi artikli koje redovno kupujem znatno su jeftiniji (20 - 30%) nego pre prvog septembra. Kao potrošač, prijatno sam iznenađen. Sakupljač bugarskih stanova i njegov gospodar lukavo su ovo izveli.
September 2, 2025Sep 2 48 minutes ago, Willow said:Sad sam bio do Maxija u nabavci. Ruku na srce, mnogi artikli koje redovno kupujem znatno su jeftiniji (20 - 30%) nego pre prvog septembra. Kao potrošač, prijatno sam iznenađen. Sakupljač bugarskih stanova i njegov gospodar lukavo su ovo izveli.Uz dužno poštovanje, ja sam u Maxiju pazarila samo artikle sa "žutom" cenom ili sa aplikacije.Od juče, niti ima "žutih" cena, niti ima akcija na aplikaciji.Iz mog ugla - sve je mnogo skuplje.
September 2, 2025Sep 2 Isto i u Aromi. Danas sam platio osetno skuplje nego inace. Kako je u ostalim radnjama tipa aman, dis, univerexport...
September 2, 2025Sep 2 U Lidlu se osjećaju popusti, još su istaknuti cijenama u crvenoj boji. Može fino da se pazari, donio sam kući pune 2 kese večeras.Ljudi su skapirali stanje po marketima za ovih par dana, bila je baš gužva, kod mnogih korpe pune do vrha.Ovako laički gledano, šta im fali da manjak zbog nižih cijena nadoknade većim prometom?