Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

Vidim da i Maxi, i Idea i Univer imaju naizgled standardne nedeljne akcije, osim sto ne traju uobicajenih 7 dana, nego do 1.9, tako da mu dodju vikend akcije..

• Replies 2.4k
  • Views 207.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stop the press!!!!!   Moze da se napuni potrosacka korpa u padinskom Amanu, nategnuto doduse i ako se ne bojite da se otrujete - znaci realno ne moze - foto  evidence below:   1.me

• Padinski Aman bonus tracks, specijalno izdanje, Big in Japan i te fore   1.Legendarni paneli koji su pukli s prvom kisom pa se vide ostaci Market Padina pijaca plafona i bonus buđ uglu

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

E, imam nešto da ispričam. Odem malopre do maksija, svi pitaju kasirku ima li noževa, meni se izlije žuč i kažem ao bre šta će ljudima toliki noževi, i sad tako monoložim, kako sam eto skupila markice

Posted Images

U Ducanu u bloku 37 imaju neke Nemacke no name slatkise po Nemackim cenama (2 do 3 puta jeftinije nego domaci ekvivalent). Nisu losi.

U Maxiju redovne cene. Kapiram da je isto i kod ostalih.

Zalicemo za vremenom visokih marzi..

12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

U Maxiju redovne cene. Kapiram da je isto i kod ostalih.

Zalicemo za vremenom visokih marzi..

Sipak mere D

Ko bi reko a.k.a. Tose nisam nado ohmy

Jedina svrha ovih mera je marketinška za raju koja i ne kupuje po Maxiju, Univeru i inim.

Mali se ne bi slozio s tobom

„Došao sam u Maxi, kupio sam 25 proizvoda iz 23 kategorije koje su predmet uredbe o ograničenju marži. Dobio sam račun 4.992 dinara, vama je poznat od prošle nedelje. Danas sam rešio da dođem oko 7h u isti Maxi, kupio iste proizvode i danas je račun 4.247,8 dinara“, izjavio je Siniša Mali.

Kod mene u selu ima jedna radnja ,mala sa dva radnika po smeni,oni su godinama povoljniji od svih Maxija i Univera,nema veliki izbor ,ali dovoljno za prosecno domacinstvo,za slavu ima sve osim pecenja ,Dis na primer ima proizvode na akciji ide reklama na tv a ovamo je jeftinije ...i razbijaju se od posla....toliko o tome da ne moze jeftinije

Lidl, Dis i Aman koliko vidim imaju u svojim katalozima popuste koji važe i početkom septembra, nisu se zaustavili 31.8. kao alavi lopovi iz Maxija i Idee.

PKgIGAG.png

https://monitorpotrosackakorpa.nms.rs/

Edited by vememah

A zbog čega Onaj u prvi plan uglavnom gura proizvode iz DIS-A, svaki put kad priča o sniženju? Jel DIS nekako skopčan sa ovim režimom?

Sto ne prate Gomex?

2 hours ago, vememah said:

Lidl, Dis i Aman koliko vidim imaju u svojim katalozima popuste koji važe i početkom septembra, nisu se zaustavili 31.8. kao alavi lopovi iz Maxija i Idee.

PKgIGAG.png

https://monitorpotrosackakorpa.nms.rs/

Lidl nema katalog za hranu za sledeću nedelju tj. od četvrtka 4.9 Mislim da se od kad su došli nikad nije desilo da nije izašao u nedelju veče. Za alat je izašao.

Ovo zvuči baš džukački, čak i za standarde kartela. Propali dabogda.

Treba nikad ne ući i to je to