Nikodije Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 (edited) sava ispunjava ocekivanja. Edited September 25, 2021 by Nikodije
Nikodije Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 najeli su se bunika izmedju 3. i 4. mora hejl da uzme loptu.
J.R. Cash Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Jos jedna trojka na bazi kurca. Prelako ispustena prednost. Sve je pocelo na kraju trece. Lose resenje (ne jedino danas) Tomasevica u napadu i besmislena pomoc Lautara.
Nikodije Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 tomasevic igra neku svoju utakmicu, grozan je
J.R. Cash Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 (edited) Dal je i ovo bacanje upalo?! Nacrtaj trojku za Halea i cao. Edited September 25, 2021 by J.R. Cash
pbg12345 Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 koliko sam se smorio lakse bi mi bilo da smo izgubili 40 razlike jos me strim jebe 4tu cetvrtinu , dok je tajmaut radi perfektno, kako krene igra stane i onda sledeca scena opet sledeci tajmaut bice bolje, mora hejl i lopez su odlican bekovski par i za ovaj nivo visokima mora naci ulogu i rasporediti minutazu da koliko moze minimalizuje nedostatke
pbg12345 Posted September 28, 2021 Author Posted September 28, 2021 https://meridianbetsport.ba/featured/marko-marinovic-za-meridiansportbh-borcu-i-cacku-dugujem-skoro-sve-sto-sam-napravio-u-zivotu/
pbg12345 Posted October 2, 2021 Author Posted October 2, 2021 curcic odlican u pobedi cacka 94 19p, 7as videcemo dal ce i koliko minuta dobiti sutra protiv cedolimpije cacak 94 ocekivano lagano protiv pirota 89:92 prvi su favoriti za plasman u visi rang, ekipa je kvalitetom bliza kls ekipama nego ovoj drugoj ligi zanimljivo danas svih 7 pobeda domacina u preostalom 8 susretu sutra zele gostuje novosadskom staru bilo bi lepo da bude prva pobeda gostiju zele ove godine inace nastavlja sa bracom susic i krsmanovic, tu su jos iz proslogodisnjeg sastava milosevic i krunic vratili se iskusni panic, markovic, petrovic i kovacevic i iz juniora borca mladi obucina trebalo bi biti dovoljno makar za plasman u onu grupu koja ce odlucivati o tome ko ide u kls inace po recima bjelica, bumbic je definitivno opet napustio cacak, ovaj put je otisao u pljevlje nadam se da se novinar koji je preneo vst zajebao, jer ne vidim sto bi isao dole, oni igraju b crnogorsku ligu karapandzic drugi igrac borca koji je prosle seone igrao na dvojnu za zele je veceras debitovao u kls za slogu nisam gledao utakmicu, ali po statistici odigrao je ocajno cedevita je ocigledno ozbiljno shvatila borac, doputovali su danas u cacak i odrzali trening u hali borac je pre neki dan pustio karte u prodaju, pojedinacne su 600, a sezonska koja vazi do polufinala superlige 8000
pbg12345 Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 da ublazim nervozu pred borac iskoristio sto kss prenosi sve utakmice pod njihovom organizacijom i odgledao prvo poluvreme druge lige star-zeleznicar bas los kvalitet kosarke, zele iz nekog razloga ocajan veci deo prvog poluvremena sto je najcudnije zakazala timska igra, sto u odbrani sto u napadu pa su uz ocajan sut za 3 u nekom trenutku gubili 15 razlike poslednjih 5 minuta stegli u odbrani, lopta pocela da kruzi i bukvano su "samleli" ove, na kraju 37:35 za star da nisu ocajno odigrali poslednji napad, a kontru pre toga 3 na 1 prodali i umesto laganih koseva primili kos, otisli bi i sa vodjstvom na poluvreme ako drugo poluvreme odigraju kako mogu deluje mi da ce lako pobediti, jer mi se cini da su za klasu kvalitetniji ocekviano najefikasniji stariji susis i krsmanovic ovaj drugi je odigrao skoro celo poluvreme i dominirao nad dacom mijatovicem koji deluje kao da je zreo za biznis ligu
Milošica Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Oprati pažnju na Šćuku iz Cedevite, pa reci šta misliš. 02. godište, protiv nas je bio odličan.
J.R. Cash Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 (edited) Petorka sa tri mala beka i Lesicem na pet ne moze da uhvati skok ni slucajno. Novakovic ballhandler, Lesic profesionalni kosarkas Edited October 3, 2021 by J.R. Cash
Recommended Posts