Nikodije Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Drveni Lopez ne bi pogodio da mu život zavisi od toga. Šteta.
J.R. Cash Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 (edited) Treca bacena utakmica na svom terenu, svaka na isti nacin. Prvo drzis vrata odskrinuta umesto da ih zalupis i onda ih sirom otvoris cim ovi pokucaju. Danas bi utakmica bila gotova na pola cetvrte samo da nije usrana ona kontra ili da Apic nije pogodio onu trojku iz ocaja. Ovako se ispada iz lige. Edited December 27, 2021 by J.R. Cash
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 flajsara vodio budućnost, drago mi zbog njega jbg, morava, malina čabar. bodovi se skupljaju na drugim utakmicama
pbg12345 Posted December 27, 2021 Author Posted December 27, 2021 i meni se cini da je ona kontra 4 na 1 kad je savo cekao samo on zna sta prelomila bas steta, jer em buducnost nije licila na sebe, em borac jeste imao dobru energiju i igru kad je lesic u igri u odbrani borac ne postoji zao mi maline, ali cini mi se da bi ovde najpametnije bilo menjati trenera, da malo preslozi ovo, ima ova ekipa vise potencijala od toga da se bori sa splitom i krkom za ispadanje
Nikodije Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Obezbedili ste opstanak u Splitu, nije to problem. Ali mora se selektirati pametnija ekipa. Ovi gube uvek isto, ne vredi.
J.R. Cash Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 (edited) 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: flajsara vodio budućnost, drago mi zbog njega jbg, morava, malina čabar. bodovi se skupljaju na drugim utakmicama Mmm, da, poznato je da se bodovi ne skupljaju na utakmicama u kojima imas kontrolu na pola poslednje cetvrtine i gde je samo potrebno da se ne upucas u noge. 12 minutes ago, pbg12345 said: zao mi maline, ali cini mi se da bi ovde najpametnije bilo menjati trenera, da malo preslozi ovo, ima ova ekipa vise potencijala od toga da se bori sa splitom i krkom za ispadanje To je poslednja stvar koju bi Borac trebalo da uradi. Terati Malinu zbog nekog potencijala ovog bangavog rostera?! Pre bih oterao osam igraca i ispao iz lige. Valja se fokusirati na utakmice sa SC, Krkom, Zadrom i Splitom u ovom drugom delu, sve u Cacku. Resiti to, preziveti i promeniti pristup kod sastavljanja rostera. Manje baba i rekreativaca, vise cvrstine i takmicarskog duha. Edited December 27, 2021 by J.R. Cash
pbg12345 Posted December 27, 2021 Author Posted December 27, 2021 10 minutes ago, J.R. Cash said: Mmm, da, poznato je da se bodovi ne skupljaju na utakmicama u kojima imas kontrolu na pola poslednje cetvrtine i gde je samo potrebno da se ne upucas u noge. To je poslednja stvar koju bi Borac trebalo da uradi. Terati Malinu zbog nekog potencijala ovog bangavog rostera?! Pre bih oterao osam igraca i ispao iz lige. Valja se fokusirati na utakmice sa SC, Krkom, Zadrom i Splitom u ovom drugom delu, sve u Cacku. Resiti to, preziveti i promeniti pristup kod sastavljanja rostera. Manje baba i rekreativaca, vise cvrstine i takmicarskog duha. ne mislim da ga treba terati, neka bude pomocni, uci, pa proba neke od narednih sezona rosteru je i sam doprineo, a posebno je doprineo ovim suludim izmenama, hijerarhiji u ekipi itd prosto, ova grupa igraca ne igra ili jako retko igra kosarku koju bi mogla
J.R. Cash Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Meni deluje da ova grupa igra prema ocekivanjima. Kritika da je roster i njegova odgovornost, naravno stoji. Zato dogodine pamet u glavu. Ne znam od koga bi Malina trebalo da uci, od Jovice Arsica? Malina je kao trener uveo klub u ABA i ostavio ga u ligi, nije da mu je ovo prva sezona. On je pola ovog novog Borca, mozda i vise. I sto je najvaznije, nas je, ceo grad ga poznaje i voli. Smenjivati takvog coveka da bi neki satro iskusni trener dosegao imaginarni potencijal, koji tesko da postoji, je samoubistvo.
Joe D Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 niko ne igra kosarku koju bi mogao, narocito u zamislima sopstvenih navijaca. borac je ekipa taman za opstanak u ligi, nema potrebe po drugim kriterijumima da se meri njihov uspeh.
April Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Meni je utakmica od juče bila jedna od par najboljih ove sezone u ABA. Odličan Borac.
kud u maglu Simoviću Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 i jošilo dolazi da opere ruke u moravi, dobar basket u najavi, ako ponove stav protiv budućnosti imaju čemu da se nadaju
pbg12345 Posted January 2, 2022 Author Posted January 2, 2022 propustio sam ovaj niz postova, a i nisam bio psiho fizicki spreman posle budcnosti da dogovorim, pa da krenem redom @J.R. Cash kakav te jovica arsic spopao otkud znam ko, ali cacak makar ima trenera mozda mijatovic ili zocov kum, ili vec neko po njegovoj preporuci ne mora nuzno ni btii cacanin kao sto rekoh i u prethodnom postu, apsolutno ne smatram da malinu treba terati, vec da mu treba malo vremena jbg ovaj strucni stab, gde mu je micic pomocnik, a sad im jos i trnavac sedi na klupi, nije ono sto borcu trenutno treba ja bih mnogo voleo da ovo klikne, da udju u seriju boljih rezultata sa malinom, samo je atmosfera oko kluba mnogo losa i bojim se da se nece desiti jer je pritisak prevelik pisao sam vec o tome, jos kako su usli u ligu, mislim da vecina, pogotovo ljudi van cacka nisu ni izbliza svesni pod kakvim pritiskom ti momci igraju @Joe D proseravas se nepotrebno gledam ih sezonama unazad, mogu defintivno vise od ovoga malo tu fali, da se presloze neke stvari, da klikne nesto i da rezultatski bude iz borceve perspektive bitno drugacije nece naravno postati kandidat za osvajanje lige, ali je bitno drugacije dal je skor 4-9 ili npr 7-6 borac valjda nikadu u istoriji nije bolje igrao u gostima nego kuci, a to se sad desava i postoji citav niz razloga sto je tako @April igra oscilira, ali pobede su ono sto treba borcu @kud u maglu Simovićujosilo zna sta mu je ciniti
Joe D Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 ok, prilika da se iskoristi opcija za ignorisanje topika, hvala moderaciji na istoj. 1
pbg12345 Posted January 2, 2022 Author Posted January 2, 2022 malina sa 10 igraca u prvoj cetvrtini cuo me
Recommended Posts