September 3, 20213 yr Albaraz, Alcaraz, Anduhar, Agut... ovih Španaca više od Amera, Rusa i Turaka zajedno. Baena, Busta, Bautista, Barabaz, Cabalero, Carreno, Caracas, Carballez... Srećom nemaju slova Č, Đ, Ć, Š, ẞ, ï, ü, œ, ø, ā, ç, ŽInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 3, 20213 yr Cici ko da je na ekserima, a u Wc-u i ko zna. Ali kako je smešno kad tako skakuće u popije as iz drugog servisa. Ferrero morao da pokrije lice dlanom [emoji38]Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 3, 20213 yr Mali se sprda sa Grkom.A tu je i opomena za koucing [emoji3]Puca, puca polako... ne može on toliku tenziju izdržatiOfe u Wc, publika ga Boo-uje a on njima nešto odgovara [emoji38]Sutra Nole drugi meč (oko 8) jer Zveki igra sa Sockom uveče
September 3, 20213 yr Da, žestoka pičojzla. Odvratan je. Čak me nervira i ta njegova kosurdača, jebote, ko to još nosi. Sve u svemu, u svetu tenisa Navijamo za Novaka i protiv Cicipapasasa.
September 3, 20213 yr On 2.9.2021. at 22:52, Malvo said: Nesto mi ovaj USO sa nikad dosadnijim mecevima u obe konkurencije, sve nesto mnjah. Posipam se pepelom, fantasticni mecevi danas.