August 22, 20213 yr Insinje iz drugog penala gol, Venecija solidna, bilo bi lepo da ne ispadnu. Koliko moze Napoli niko ne zna.
August 22, 20213 yr Author Na San Paolu Maradoni 9 zutih kartona, 1 crveni i 2 penala, Spaleti se vraca u velikom stilu
August 22, 20213 yr Nepobeđen je još u Ligi KonferencijaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 23, 20213 yr Baš nikad nisam voleo Chievo. Seria C ili D nivo. Svaka čast na rezultatima, pošteno, ali biti Hellas umesto Hellasa, ne ide. Još iste boje... Tako da...da se ne ljubimo
August 23, 20213 yr 4 hours ago, crtamOrasi said: Невероватно шта смо све у стању да урадимо Ocel se ponoviti sezona 2000/01
August 23, 20213 yr 7 hours ago, Cash said: Ocel se ponoviti sezona 2000/01 Реално смо танки за скудето, пар повреда смо далеко од катастрофе. У 4 на крају и сви задовољни
August 25, 20213 yr Ja sam voleo Veronu jer mi je zvucnije ime kao prvoligas ali je ovo bas losa vest uvek. Razmisljam da su klub iz nekog naseg grada ne bi bilo nista, samo bi promenili ime u Chievo 1929 i teraj dalje [emoji3] Nije baš da teraju dalje jer ih Figc ne prima u popunjenu seriu D ali nadaju se...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 25, 20213 yr Milan navodno dogovorio sa Bernardom Silvom dok Inter dovodi Correu iz Lazija i Belottija iz Intera. To bi vjerovatno značilo Lautarov odlazak.