189- Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 12 minutes ago, cvrlle said: @189- bi li ga oberucke prihvatio? Sent from my Mi 10 using Tapatalk za ove novce sto da ne. ali sam siguran da ovo nije realna cena. za jesusa traze 50-60 miliona. ja bih pre njega ali izgleda da je arsenal vise zainteresovan nego chelsea. usput je u prici i dembele za 0 novca. verovatno ce samo jedan od dvojice doci. Link to comment
Weenie Pooh Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Cena je realna jer ima ugovor do sledećeg leta a nije voljan da ga produžuje da bi bio negde četvrti u rotaciji iza Mahreza, Fodena, Grealisha, i ostalih. (Mogli ste Manea da uzmete za iste pare ) Koji od 385 Dembelih dolazi u CFC, onaj iz Barse? Realno su veće šanse da on proradi nego Rasim, a plate su im verovatno tu negde. Link to comment
189- Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 pa ima i jesus jos godinu dana ugovor pa traze vise. navnodno zbog njegove plate (300k) je ovolika cena, sto je meni glupost al ajde. dembele je imao dobar drugi sezone sa 10+ asistencija. najveci problem su povrede i glava. za free nije losa ideja, bar ne bi bili u minusu ako bude prodat (kao u puno ostalih slucajeva )... Link to comment
Weenie Pooh Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Jesus je igrao i redovno davao golove kad uđe, Sterling je čini mi se bio zakucan za klupu veći deo sezone. Jednog bi Pep verovatno voleo da zadrži, drugog baš i ne. Ja ne znam ni kako bi trebalo da izgleda Čelsijeva startna postava sledeće sezone, nešto sam pod utiskom da po krilima nisu u deficitu, ali možda grešim. Zato se MUFC obrisi tima već polako javljaju: Link to comment
189- Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 58 minutes ago, Weenie Pooh said: Jesus je igrao i redovno davao golove kad uđe, Sterling je čini mi se bio zakucan za klupu veći deo sezone. Jednog bi Pep verovatno voleo da zadrži, drugog baš i ne. Ja ne znam ni kako bi trebalo da izgleda Čelsijeva startna postava sledeće sezone, nešto sam pod utiskom da po krilima nisu u deficitu, ali možda grešim. u cenu moras uracunati i sto prodaju igraca rivalu i sto je englez bla bla bla pa ima ih dovoljno ali svakome nesto fali. werner i ziyech bi vec sada otisli da mogu. pulisic verovatno jos jednu sezonu ostaje, hudson-odoi se vraca iz povrede i nije nesto interesantan ekipama. mount je tu najbolji i uz havertza jedini siguran kao starter. 1 Link to comment
Weenie Pooh Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 A Havertz je siguran u Tuchelovih jedanaest? Zar nije i on završio na klupi pred kraj sezone? Link to comment
Bogotac Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Svaka postava gde nam igra megvajer je propast u najavi. Link to comment
Bogotac Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 (edited) ... Edited June 19, 2022 by Bogotac Link to comment
John Coltrane Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 2 minutes ago, Bogotac said: Svaka postava gde nam igra megvajer je propast u najavi. Ono okačeno iznad nema veze sa životom - jel možeš da zamisliš vezni red bez bar jednog defanzivnog krljača? Link to comment
Weenie Pooh Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 3 minutes ago, John Coltrane said: Ono okačeno iznad nema veze sa životom - jel možeš da zamisliš vezni red bez bar jednog defanzivnog krljača? Ne treba ti krljač kad imaš tri desetke, posed lopte 85%, protivnik ne zna gde se nalazi, publika u transu... Na stranu vezni red, da li ceniš da će Maguire počinjati utakmice? ETH sa dva ili tri štopera u zadnjoj liniji? Link to comment
189- Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 13 minutes ago, Weenie Pooh said: A Havertz je siguran u Tuchelovih jedanaest? Zar nije i on završio na klupi pred kraj sezone? on ce biti onaj u sredini, nadac kao. ako ne dovedemo nekog cistog spica. 1 Link to comment
John Coltrane Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 14 minutes ago, Weenie Pooh said: Ne treba ti krljač kad imaš tri desetke, posed lopte 85%, protivnik ne zna gde se nalazi, publika u transu... Na stranu vezni red, da li ceniš da će Maguire počinjati utakmice? ETH sa dva ili tri štopera u zadnjoj liniji? Otkud vama u 11 Fabinjo ili Pepu Rodri? Prema onome što sam gledao sezonama u Ajaxu mislim da će igrati sa 4 pozadi, ali kako se ni u ludilu ne pominju novi stoper mislim da je Megvajer neizbežan. 2 Link to comment
Bustin Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 9 minutes ago, 189- said: jedva cekam Uzas!!! Link to comment
Recommended Posts