Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

5 minutes ago, cvrlle said:

sta sve mozes procitati na b92 :gospode:

ovo sam ja guglao za svoju dušu, palo mi na pamet da liverpul kao grad ima veliku budućnost u gimnastici....što se ispostavilo apsolutno tačnim

Edited by Pokojni Ruxin
  • Wub 1
  • Haha 1

jako su male šanse da se ovo ne završi u suzama, transferi od 100m dovoljno retko rade i kad ne uzimaš za te pare divljeg™ igrača iz portugalske lige sa jednom dobrom sezonom iza sebe

zašto bi to radio osim ako nisi simpatizer liverpula? kad je u pitanju bio markec iz benfike pa ajde naš je, ali šta imaš ti (navijač arsenala?) od navijanja za darkeca?

osim ako nam nije vrlo stalo da klop opet pobedi pepa (u transferima), ali i to mi zvući kao vrlo pulđanska rabota

Edited by Pokojni Ruxin
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

zašto bi to radio osim ako nisi simpatizer liverpula? kad je u pitanju bio markec iz benfike pa ajde naš je, ali šta imaš ti (navijač arsenala?) od navijjanja za darkeca?

Čovek podržava teoriju evolucije, a ne kao ti.

Nego, jesi ti beše trubio kako je 40 miliona za Salah trpanje para u furunu jer je loš finišer? Ili je to bio jedan od onih što fanatika što prate Seriju A?

Urugvajski Andy Carroll je najbolje što se moglo dovući ovog leta, jbg :cry: Zamisli koliko bi tek koštao da ume da kontroliše loptu, dribla, i dodaje? Trista miliona minimum.

jok, ja sam se smejao na slepo jer u pitanju chelsea reject, a zamisli blama da ti je najbolji igrač na terenu 1 chelsea reject 

• +1 1
  • Haha 2
8 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

zašto bi to radio osim ako nisi simpatizer liverpula? kad je u pitanju bio markec iz benfike pa ajde naš je, ali šta imaš ti (navijač arsenala?) od navijanja za darkeca?

osim ako nam nije vrlo stalo da klop opet pobedi pepa (u transferima), ali i to mi zvući kao vrlo pulđanska rabota

On je riba koja mi se jako dopadala ali je otisla sa drugim zato sto je javna tajna da imam erektilnu disfunkciju, a nisam sujetan da bih joj to zamerio.

Edited by Milošica
  • +1 1
  • Haha 3
1 minute ago, Milošica said:

On je riba koja mi se jako dopadala ali je otisla sa drugim zato sto je javna tajna da imam erektilnu disfunkciju, a nisam sujetan da bih joj to zamerio.

• Haha 1
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Urugvajski Andy Carroll je najbolje što se moglo dovući ovog leta

Ima i onaj francuski Nvanko Kanu iz Lajpciga.

jako su male šanse da se ovo ne završi u suzama, transferi od 100m dovoljno retko rade i kad ne uzimaš za te pare divljeg[emoji769] igrača iz portugalske lige sa jednom dobrom sezonom iza sebe
Ovo govoriš iz Siti perspektive? Pep kupio Grilisha za 120 miliona, njegova statistika: 26 utakmica u ligi - 3 gola 3 asiastencije; 7 utakmica u ligi šampiona: 1 gol. Jebemliga, Nunjez došao za manje para, valjda ce da potrefi barem 5 gola sledeće sezone i opravda investiciju. Dovoljno za igrača iz portugalske lige. Jel se smeješ još nekom chelsea rejectu ili je Salah jedini? Znam jednog, kažu da je jedan od najboljih igrača na svetu.. Ruxo, počeo si sam sebe da trolujes, ne priliči tvom iskustvu.
  • Haha 1
4 minutes ago, Zlurad said:
1 hour ago, Pokojni Ruxin said:
jako su male šanse da se ovo ne završi u suzama, transferi od 100m dovoljno retko rade i kad ne uzimaš za te pare divljegemoji769.png igrača iz portugalske lige sa jednom dobrom sezonom iza sebe

Ovo govoriš iz Siti perspektive? Pep kupio Grilisha za 120 miliona, njegova statistika: 26 utakmica u ligi - 3 gola 3 asiastencije; 7 utakmica u ligi šampiona: 1 gol. Jebemliga, Nunjez došao za manje para, valjda ce da potrefi barem 5 gola sledeće sezone i opravda investiciju. Dovoljno za igrača iz portugalske lige. Jel se smeješ još nekom chelsea rejectu ili je Salah jedini? Znam jednog, kažu da je jedan od najboljih igrača na svetu.. Ruxo, počeo si sam sebe da trolujes, ne priliči tvom iskustvu.

Eto opet bazendžije okreću priču - Griliš je u € a D.Nunez je u £ :covid19:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...