Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Đed™ Spence kod Kontea za 20 miliona. 

Pošto kul momci kao @Pokojni Ruxin i ja ne pratimo G-ligu, može li neko od vas sa lošijim ukusom da nas prosvletli, da li je hajp oko ovog momka opravdan?

@Lancia?

• Author
18 minutes ago, Weenie Pooh said:

Pošto kul momci kao @Pokojni Ruxin i ja ne pratimo G-ligu, može li neko od vas sa lošijim ukusom da nas prosvletli, da li je hajp oko ovog momka opravdan?

@Lancia?

Ako je suditi po FA Kupu protiv nas, hajp je itekako opravdan. 

Spursi idu po 2. ili 3.mjesto iduće sezone.

Lik se polomio da ga Junajted primijeti, sa sve pricom kako mu je otac/ djed ManU navijac i on navijac i da ce igrati za Junajted zbog svega.. U Junajtedu muk.

2 hours ago, Weenie Pooh said:

@Lancia?

Mene Đed isto kao i Emerson Royal... Ne vidim da je neki upgrade ali valjda Conte zna šta radi.

9 hours ago, kipo said:

Lik se polomio da ga Junajted primijeti, sa sve pricom kako mu je otac/ djed ManU navijac i on navijac i da ce igrati za Junajted zbog svega.. U Junajtedu muk.

izgleda da mora da pocne od frenkija

1 hour ago, cvrlle said:

izgleda da mora da pocne od frenkija

Jest najvazniji. A bice i najskuplji vjerovatno.

• Author

"Frenkie goes to Hollywood"?

21 hours ago, cvrlle said:

Image

sramota je da nema sona. pa i rodria...

tri igraca cityja, sest liverpoola. tu se vidi kakav je posao uradio guardiola.

inace silva morao pre rudigera.

richarlison navodno ide u tottenham

• Author
11 minutes ago, 189- said:

richarlison navodno ide u tottenham

Richarli Son?

Ček', to nema nikakve logike. United, Arsenal, čak i Chelsea... Ali Spursi koji imaju Sona, Kanea i Kuluševskog za startni trio?

treba za rotaciju verovatno

• Author

Arsenal ganja Raphinhu i Bowena.

Xhaka na meti Apotekara. Znao sam da nije popio lijekove, ali da ga ovako ganjaju...

Arsenal ganja Raphinhu i Bowena.

Xhaka na meti Apotekara. Znao sam da nije popio lijekove, ali da ga ovako ganjaju...
Odakle vam pare za bowena? Kupili vas neki naftaši? :fantom:

u par navrata sam video da se tielemans provlaci kao potencijalno resenje za sredinu arsenala

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.