189- Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Farewell to Christensen, Drinkwater, Musonda and Clarke-Salter https://www.chelseafc.com/en/news/2022/06/10/farewell-to-christensen--drinkwater--musonda-and-clarke-salter ode chris i zvanicno. hvala za sve, u jednom trenutku bio jedan od pet najboljih stopera na svetu. steta zbog promblema sa anksioznoscu i puno srece (sa tim) u barceloni. Link to comment
Weenie Pooh Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Đed™ Spence kod Kontea za 20 miliona. Pošto kul momci kao @Pokojni Ruxin i ja ne pratimo G-ligu, može li neko od vas sa lošijim ukusom da nas prosvletli, da li je hajp oko ovog momka opravdan? @Lancia? 1 Link to comment
ArleKino Posted June 10, 2022 Author Share Posted June 10, 2022 18 minutes ago, Weenie Pooh said: Đed™ Spence kod Kontea za 20 miliona. Pošto kul momci kao @Pokojni Ruxin i ja ne pratimo G-ligu, može li neko od vas sa lošijim ukusom da nas prosvletli, da li je hajp oko ovog momka opravdan? @Lancia? Ako je suditi po FA Kupu protiv nas, hajp je itekako opravdan. Spursi idu po 2. ili 3.mjesto iduće sezone. 3 Link to comment
kipo Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Lik se polomio da ga Junajted primijeti, sa sve pricom kako mu je otac/ djed ManU navijac i on navijac i da ce igrati za Junajted zbog svega.. U Junajtedu muk. Link to comment
Mercuzzio Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 2 hours ago, Weenie Pooh said: Đed™ Spence kod Kontea za 20 miliona. Pošto kul momci kao @Pokojni Ruxin i ja ne pratimo G-ligu, može li neko od vas sa lošijim ukusom da nas prosvletli, da li je hajp oko ovog momka opravdan? @Lancia? Mene Đed isto kao i Emerson Royal... Ne vidim da je neki upgrade ali valjda Conte zna šta radi. 1 Link to comment
cvrlle Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 9 hours ago, kipo said: Lik se polomio da ga Junajted primijeti, sa sve pricom kako mu je otac/ djed ManU navijac i on navijac i da ce igrati za Junajted zbog svega.. U Junajtedu muk. izgleda da mora da pocne od frenkija Link to comment
kipo Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 1 hour ago, cvrlle said: izgleda da mora da pocne od frenkija Jest najvazniji. A bice i najskuplji vjerovatno. Link to comment
ArleKino Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 "Frenkie goes to Hollywood"? Link to comment
189- Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 21 hours ago, cvrlle said: sramota je da nema sona. pa i rodria... tri igraca cityja, sest liverpoola. tu se vidi kakav je posao uradio guardiola. inace silva morao pre rudigera. 1 Link to comment
189- Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 richarlison navodno ide u tottenham Link to comment
ArleKino Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 11 minutes ago, 189- said: richarlison navodno ide u tottenham Richarli Son? Ček', to nema nikakve logike. United, Arsenal, čak i Chelsea... Ali Spursi koji imaju Sona, Kanea i Kuluševskog za startni trio? Link to comment
ArleKino Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 Arsenal ganja Raphinhu i Bowena. Xhaka na meti Apotekara. Znao sam da nije popio lijekove, ali da ga ovako ganjaju... Link to comment
Baldrick S. Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Arsenal ganja Raphinhu i Bowena. Xhaka na meti Apotekara. Znao sam da nije popio lijekove, ali da ga ovako ganjaju...Odakle vam pare za bowena? Kupili vas neki naftaši? Link to comment
cvrlle Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 u par navrata sam video da se tielemans provlaci kao potencijalno resenje za sredinu arsenalaSent from my Mi 10 using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts