Jeremija Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Dobro, moraju i navijači Arsenala nečem da se raduju...
copkillah Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Čekaj, vi to zamerate Arlekinu što je Grinvud, po svemu sudeći, nasilnik?
kipo Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Ne, nego sto pretpostavlja Man Utd nasilniku Grinvudu
copkillah Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Nije da ne postoji tradicija nasilnika u tom klubu
Jean-Luc Picard Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Kao prvo.... ako je stvarno on ovo napravio, najiskrenije mu želim da idućih desetak godina provede kao nečija kučkica u najstrože čuvanom zatvoru, ali da li je on stvarno ovo napravio to treba da utvrde policija i sud, a ne javno mnenje na osnovu instagrama ili fejsa.
Jeremija Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Eto dobre vesti, što se mene tiče, neka ga zadrže...
ducca Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Čekaj, vi to zamerate Arlekinu što je Grinvud, po svemu sudeći, nasilnik? Praviš se Englez, znaš dobro u čemu je problem. Kakve veze klub ima sa ovim što se desilo? Meni ni na kraj pameti npr. ne bi palo da link nazovem Liverpool da je recimo Salah napravio sranje ili Arsenal za nekog njihovog, kamo li da se cimam da editujem naslov na jebenom linku.
kipo Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 1 hour ago, copkillah said: Nije da ne postoji tradicija nasilnika u tom klubu Bilo bi u redu tragediju na Hejselu linkovati kao Liverpool?
Weenie Pooh Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 1 hour ago, copkillah said: Šakira umesto Šakire! Mira en Barranquilla se baila así.
copkillah Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 7 hours ago, ducca said: Praviš se Englez, znaš dobro u čemu je problem. Kakve veze klub ima sa ovim što se desilo? Meni ni na kraj pameti npr. ne bi palo da link nazovem Liverpool da je recimo Salah napravio sranje ili Arsenal za nekog njihovog, kamo li da se cimam da editujem naslov na jebenom linku. 6 hours ago, kipo said: Bilo bi u redu tragediju na Hejselu linkovati kao Liverpool? Mislim da ste preosetljivi. Vest se najdirektnije moguće odnosi na Mančester Junajted, ja nisam prepoznao da je implicirao da klub ima veze sa tim šta se desilo.
Sandens Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 liverpuldjani izgleda kradu i drugog supertalenta iz fulhama. fabio carvalho bi trebalo da predje na merseyside do kraja prelaznog da bi se vratio na craven cottage na pozajmicu do kraja sezone. mali je opasan igrac.
Recommended Posts