August 11, 20213 yr On 10.8.2021. at 18:17, Mindaugas Žukauskas said: McCarthy, Bednarek, Vestergaard odličan bedem u sopstvenom kazanu On 10.8.2021. at 18:17, Mindaugas Žukauskas said: Činjenica je da će morati da se otvore do kraja prelaznog roka za po još jedno pojačanje u svakoj liniji.
August 11, 20213 yr 3 hours ago, 189- said: tebi je bas nemoguce za poverovati da neki igraci zele igrati u ls umesto da sede kod kuce sredinom nedelje. znam da je tesko poverovati, ali ponekad nije sve u parama. Aha, sve čist sportski motiv, biraju za koga će igrati naredne četiri godine na osnovu prošlosezonskog plasmana na tabeli
August 11, 20213 yr Kakav Vestedgard kad sam pazario Soyuncua za Draft Glede Sotona, njima je otišao, pored Ingsa i Rajan Bertrand u Lester, kao i Lemina. Vila je ganjala i Vard Prouza kao zamenu za Griliša, ali mislim da su napravili odličan posao sa Leonom Bejlijem iz Levera.
August 12, 20213 yr Author 10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa otvorili su se i Leicester im probušio odbranu. Nije prvi put. Lješnjaku posao može spasiti samo neka historijska sezona WP-a iz prekida i da je ova Snažna Ruka iz Blackburna zapravo Shearer in disguise.
August 12, 20213 yr Što reče jedan redditor: Next, Pep signs a golden retriever. There is no rules against that in FA.
August 12, 20213 yr prekopotreban nam je jedan igrac u sredini terena a osim tchouamenija od pre mesec dana, ne povezuju nas ni sa jednim igracem. bas cudno i zabrninjavajuce, pogotovo sto je tuchel izjavio da je tu potrebno pojacanje.
August 12, 20213 yr 10 minutes ago, 189- said: osim tchouamenija od pre mesec dana, ne povezuju nas ni sa jednim igracem Uzmite ga. Odmah ga uzmite.
August 12, 20213 yr 29 minutes ago, kipo said: Uzmite ga. Odmah ga uzmite. sto? izgleda obecavajuce. kao bakayoko onomad