Jump to content

Uništavanje životne sredine u Srbiji

Featured Replies

Mi smo uzvodno, zabole nas :fantom:

Gledala sam skoro sest kratkih reportaza iz serije "Toksicna tura" u produkciji Artea, pa sam nasla i na engleskom. Svaka je duga oko 5 minuta.

Rio Tinto

Rupcaga u Nemackoj

Blato u Provansi

Pena u Italiji

Selo koje je maltene nestalo u Rumuniji

Vukovi u Cernobilu

Protest u Loznici

jedva čekam da počnu da kopaju 

image.thumb.png.5354d58a9974141e0a5ad9f35d83e39b.png

juce uvece je bilo jezivo - blok 7, ali je smrdelo na izgorena drva. bukvalno svi parkici prekriveni dimon, kad sam izasao iz zgrade kao da sam upao u pozar

a meni se ovde neki smejali kada sam napisala da kada otvorim prozor, kao da je neko tik ispod njega potpalio roštilj :dry:

uopšte m nije potrebna aplikacija, a verujem ni ostalima, ovo se ne može promašiti

juce sam sleteo u bg...

pri sletanju se vide TENT 1 i TENT 2 i oko njih magla i smogcina.

cim sam izasao iz aerodomske zgrade kao da je neko uzeo smirglu i poceo da mi grebe jednjak.. kasljam non stop od tada

pocrkacemo svi samo tako

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/366018/Djurdjevic-Cetvrtina-prevremenih-smrti-povezane-sa-osam-postrojenja-u-Srbiji-dva-su-u-Novom-Sadu.html

Profesor na Fizičkom fakultetu Vladimir Đurđević ocenio je da Vlada vidi problem zagađenja vazduha kao sekundarni, iako se iz dokumenata vidi da "ima 11.000 prevremenih smrti zbog zagađenog vazduha".

Edited by Ayatollah

• 1 month later...

grozno... jedino je naslov tvita bljakast, znam mnoge Srbe koji idu kilometar pešaka od najbližeg kontejnera da bi sortirali djubre u specijalizovanim skladištima.