Jump to content

Uništavanje životne sredine u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, radisa said:

Ja bih ima doneo i malo svog, kad deca vole...

Da im se napravi deponija ispod prozora...

Upao sam u neki mindset od juče, "što gore to bolje", nećeu u RL biti prijatan ovih dana, reako bih... :(

To bi najbolje bilo, svako po kesu dve djubreta, koliko moze...

1 minute ago, extragluv said:

to su dodjosi :dry:

Dodjosi, odjosi, svejedno, ne bi niko mogao na polaganje ispita, dok se ne pokupi smece :fantom: 

• Replies 1.4k
  • Views 89.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

cela priča o istrgnutom kontekstu bi možda i mogla da prođe da se ne pominju nedeljice ovako me niko, ni scenarista, a pogotovu ne reditelj i bilović ne mogu ubediti da nije u pitanju product pla

• hrvatima je realno. eno baba em placa stojece kante, em placa svako odnoshenje. pomije se tradicionalno recikliraju po komshiluku, ko ima stoku, ali za sve ostalo dolazi uplatnica. jedan nash je ist

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

mislim da je u ovom slučaju mnogo važniji pad litijuma nego pad vučića, cena je trenutno nekih 20% u odnosu na ono što je bila pre dve godine   oko 75% potražnje za litijumom je posledica po

Posted Images

pa ja sam vam kačio fotke svakodnevno od prošle godine šta je ostajalo iza vajnih studenata

to da im se ostavi tamo pa neka vide sami.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• 3 weeks later...

Ne znam da li imamo opstu temu o zivotnoj sredini, pa cu ovo ostaviti ovde, a admini neka odnesu gde treba (mada ovo ima uticaj i na zivotnu sredinu u Srbiji kao i na sve drzave sveta).

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mislim da tu sad mogu samo da istražuju, ali da je voz za konkretnu akciju prošao.

Pod kakvom je lupom bio Rio Tinto (zasluženom, da se razumemo), Kinezi u Boru su bili u "slepom uglu", a mislim da njih odatle samo rat sad može isterati.

I do sada su napravili rusvaj, a skoro sam im video i planove - ono nije normalno, tamo kamen na kamenu neće ostati. A najveća mi je misterija zašto su Kanađani odustali od te lokacije :unsure:

Mislim da su Kinezi kupili deo te kanadske firme koja je prvobitno radila istraživanja u tom kraju.

• 1 month later...

Dobra žvaka

• 2 weeks later...

• 1 month later...

Hm….

....shiit has hit the fan.

3 minutes ago, aram said:

mene sramota...

Jutros kad sam video, mislio sam da sam na tupanu dana...

Gde je ovo okačeno?

....shiit has hit the fan.