cvrlle Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 cestitke pobednicima liga i svima koji su doziveli promociju On 23.5.2022. at 19:44, ubibobi said: Eno ti ih ona dvojica što su nešto ranije napustila igricu završiše na poslednja dva mesta. mislim da je ranije u premeru bila pedala za neaktivnost (ili se bar raspravljalo o tome) jer je prilično kvarila igru taj sam i ne bih da se ikome pravdam ali sam imao debeo razlog za odustajanje. izvinjavam se svima koji nisu imali priliku da me natrpaju u drugom delu sezone. kazna je skroz legitimna. betoniram od sledece sezone. ziveli! Link to comment
Gylfi Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Drugari, ja sam out za narednu sezonu. Ovu sam na silu isterao radi fer-pleja, i izvinjavam se draft ekipi ukoliko sam tamo nekako narušio regularnost jer to nisam uspeo da izguram.Budite dobro i srećno svima [emoji3590] 1 2 Link to comment
Remi Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ekipa, još jedan manje. Mean Machine ide na odmor. Ja čak ni na silu nisam uspeo da izguram sezonu do kraja. Skupilo se dosta toga, a kao po pravilu fantazi je jedna od prvih stvari koja je ispaštala. Nadam se da je samo pauza i da će mi se vratiti želja da sledeće sezone krenem iz betona opet pa do pppremera. Čuvajte lige i budite dobro 😀 1 Link to comment
ducca Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Čekaj, zar vas dvojica niste u paketu i došli na ppp pa samom tim i u fantazi? Ajde pa da se vrnete kad se resetujete, mesto uvek čeka. 2 Link to comment
Remi Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Jesmo, klasići smo 😁 samo je meni trebalo četiri sezone da dođem do pppremera a Gylfi je ekspresno osvajao promociju za promocijom. 1 Link to comment
Lezilebovich Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 (edited) Sjajne su ove nove boje Jota prešao u napadače ... Edited July 5, 2022 by Lezilebovich Link to comment
goofs Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Perisica ce Konte koristiti kao wing-backa, tehnicki to je u igri defender, ali bi mogla biti odlicna opcija za fentezi. U Interu je proslu sezonu odigrao sjajno, vrlo potentan napred Link to comment
cvrlle Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 2 hours ago, 189- said: meni se bas svidja dizajn. svakako nista losiji od proslogodisnjeg Link to comment
John Coltrane Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 A na pass morate dodati “specijalne karaktere” Link to comment
Behemoth Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 I može se dodati 2 factor authentication, da ne bi bilo problema i hakovanja naloga, kao prethodnih sezona. Link to comment
kralj Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Ako ima mesta u nekoj ligi, ja bih igrao. Link to comment
Moća Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Bez kralja ne valja!Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts