Svarog Posted November 3, 2021 Author Share Posted November 3, 2021 6 hours ago, Random said: Vodeći dvojac u klasiku simpatizira Svece, kud ide ovaj svijet... ide u odličnom pravcu. kad si video mene ili @Hobbit slayera da komentarišemo nepravilno dosuđene ofsajde ili nepostojeće penale na PL topiku ko neki? da je sreće pa da naslednici Le Tisijera haraju tom nesretnom ligom svet bi bio lepše mesto. Brexit se ne bi desio, Calcio bi i dalje bio najbitnija liga, a PPP PL topik bi cvetao od drugarstva i džentlmenstva. 1 Link to comment
Moća Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 S' obzirom da sam na dnu morao sam da izdivljam pa sta mi Bog da. Odo u drugu ligu naravno. Link to comment
Dziber Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 2 hours ago, Moća said: S' obzirom da sam na dnu morao sam da izdivljam pa sta mi Bog da. Odo u drugu ligu naravno. Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 (edited) Au dobar meč imasmo ja i FK Pastir, na kraju sam vodio +4, a on čekao Sona, sevale neke prečke, čuda, ali ostade Korejac suva kurca. Upisa čovek nula bodova sa drugim najboljim skorom u kolu. A vidim i lider izgubio od fenjeraša zbog loše kapitenizacije. Još se fenjeraš svojski trudio da izgubi ostavljanjem Rudiđera na klupi, ali away... Edited November 21, 2021 by Mindaugas Žukauskas Link to comment
copkillah Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 On 5.11.2021. at 16:01, Moća said: S' obzirom da sam na dnu morao sam da izdivljam pa sta mi Bog da. Odo u drugu ligu naravno. evo i ja sam ti pomogao koliko sam mogao, nadam se da je dovoljno Link to comment
Behemoth Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Au dobar meč imasmo ja i FK Pastir, na kraju sam vodio +4, a on čekao Sona, sevale neke prečke, čuda, ali ostade Korejac suva kurca. Upisa čovek nula bodova sa drugim najboljim skorom u kolu. A vidim i lider izgubio od fenjeraša zbog loše kapitenizacije. Još se fenjeraš svojski trudio da izgubi ostavljanjem Rudiđera na klupi, ali away... Tako da imamo novog lidera Sudija sviraj kraj!!!! Link to comment
Moća Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 evo i ja sam ti pomogao koliko sam mogao, nadam se da je dovoljno Hvala hvala zapamticu ti.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Link to comment
Azdaja Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 20 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Au dobar meč imasmo ja i FK Pastir, na kraju sam vodio +4, a on čekao Sona, sevale neke prečke, čuda, ali ostade Korejac suva kurca. Upisa čovek nula bodova sa drugim najboljim skorom u kolu. A vidim i lider izgubio od fenjeraša zbog loše kapitenizacije. Još se fenjeraš svojski trudio da izgubi ostavljanjem Rudiđera na klupi, ali away... Tebra, fenjeras no more, hvaljen Pep koji je ostavio Rubena da uvene pa je raspomamljeni crni naci Rudi(ger) ušao i objasnio neke stvari neslanim gorgonzolama. Kolo za preokret sezone. 1 Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 5 minutes ago, Azdaja said: Tebra, fenjeras no more, hvaljen Pep koji je ostavio Rubena da uvene pa je raspomamljeni crni naci Rudi(ger) ušao i objasnio neke stvari neslanim gorgonzolama. Kolo za preokret sezone. A ti pričaš o Brodu, a ja o Premeru. Al eto skoro pa identičan scenario u obe lige 1 Link to comment
Azdaja Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Prejako ali da ja fenjeras i igrao sam sa prvoplasiranim gorgonzolama, haha odlična zona sumraka. Link to comment
Lezilebovich Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 4 minutes ago, 189- said: Link to comment
Svarog Posted November 26, 2021 Author Share Posted November 26, 2021 divlja karta odigrana. količina i verovatnoća za zajeb dignuta time na maks. kad imam 2 izmene onda 2 gluposti mogu da napravim. ovo je pucanje u nogu. bitno da Ronalnda nisam prodao. moja vera u njegovu glad za golovima po cenu raspada rođenog tima je nepresušna. Link to comment
Moća Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Ko je video danasnji promasaj Aubamejsnga video je moju sezonu u fantaziju. Smit Rou glavom, golman odbija na nogu Aubi i ovaj masi prazan gol sa 2m. Naravno da imam obojicu i naravno da je Auba kasnije dobio zuti.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Link to comment
San Epifanio Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Cestitke @Behemoth Unisti me jebeni sneg u Brnliju. Link to comment
Recommended Posts