Random Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 U ostalim mini ligama sa 398 bodova sam u gornjem dijelu tabele. U Premeru sam u zoni ispadanja.Sent from my CPH2025 using Tapatalk Link to comment
Lezilebovich Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Igraci su mi savrseno disciplinovani. Predivno marsiraju, jedan, dva, jedan, dva... Link to comment
zoki Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Malo sreće konačno, dobih na žuti karton Sancheza posle završetka meča Ne čitam redovno, sad vidim ovaj post, baš sam se iznervirao što sam za poen izgubio i nisam ni imao pojma kako je dobio žuti, lepo si me dokusirio Sent using Tapatalk 1 Link to comment
ducca Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Sanchez me je inače dokusurio 2-3 kola pre toga jer sam ušao u zadnji meč sa tipa par poena prednosti i frajer zvekne CS u korist protivnika. Jbg s tobom mi se vratilo :P Inače sjajan prvenstveni meč u ovom kolu, pravi drugoligaški, Mogren-Čelik izravno iz Budve. Vodjstvo 15-8 pred nedeljne okršaje Link to comment
cvrlle Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Kakvo grdno kolo. kakvo kolo takav i protivnik [emoji3]cestitke!Sent from my Mi 10 using Tapatalk Link to comment
ducca Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 OK, mogu i zvanično da se pohvalim da me je pokrao FPL sajt, tj njihov panel "stručnjaka" koji odredjuju da li je gol/asist ili nije. Poraz 3 razlike na Soucekovu "asistenciju" od glave odbrambenog plus bonus za izvanrednu partiju i doprinos samo jednom golu razlike za protivnika. Link to comment
San Epifanio Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 On 4.10.2021. at 22:47, cvrlle said: kakvo kolo takav i protivnik cestitke! Sent from my Mi 10 using Tapatalk Hvala Cvrlle. Iscupa me Salah na kraju, ali da je bilo gadno kolo, bilo je... Link to comment
Lezilebovich Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Iskusno sam sinoc prebacio traku sa Salaha na Lukakua Link to comment
John Coltrane Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 +1 ali još iskusnije sa Salaha na Ronalda. @adasevic Čestitke na ubedljivoj pobedi, usudio bih se reći masakru u najavi. Link to comment
Svarog Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 Just now, John Coltrane said: +1 ali još iskusnije sa Salaha na Ronalda. +2 I to danas u podne. Fckn last minute izmene. Link to comment
Moća Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Sa Salaha na Lukakua. Ali svako kolo bukvalno svako kolo do sada stoper koga ostavim na klupi ima CS. Link to comment
adasevic Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 2 hours ago, John Coltrane said: +1 ali još iskusnije sa Salaha na Ronalda. @adasevic Čestitke na ubedljivoj pobedi, usudio bih se reći masakru u najavi. Fala, mada rekao bih da si sam pao sam se ubio, ja nisam puno uticao na konacan ishod, samo sam pogodio kapitena Link to comment
ducca Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Azdaja bez Salaha i sa Pukkijem kapitenom Blagodarim. 1 Link to comment
John Coltrane Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Bravo Mateo! Nek sam i ja pogodio transfer. Link to comment
Recommended Posts