Jumanji Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Katastrofa kolo, cetvorica nisu igrali, uzas. Morace da padne wc [emoji848] Link to comment
ubibobi Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 21 hours ago, Moća said: Moj najgori start od kad igram fantazi. 0-5 skor i svaki put sve promasim. Moram da divljam al pojma nemam sta da radim. E pa pravniče, izdžinksovao si za sve pare Čim sam se zapitao na koji način u zaustavnom vremenu Ridiger može da mi se usere u život, vrlo brzo sam dobio odgovor Link to comment
keljans Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Just now, ubibobi said: E pa pravniče, izdžinksovao si za sve pare Čim sam se zapitao na koji način u zaustavnom vremenu Ridiger može da mi se usere u život, vrlo brzo sam dobio odgovor Zato je brat Ridiger, ljubim ga u ćunu, golom doneo pobedu za najbolji ikad početak otkad igram Head to Head Link to comment
189- Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 kakva je smejurija ovaj bps. nigde nikakve logike. benrahma dobio 3 poena na jebeni odbitak a ddg dobio 2 poena. jos prvi nije ni zavrsio utakmicu. igra bi bilo mnogo bolja bez tih bonus poena. ovako samo neresno 53-53 protiv @pantelia Link to comment
Dziber Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 On 18.9.2021. at 18:11, San Epifanio said: Ih, platih danak neopreznosti. Kako mi promace ovaj jinx, taman da Sar neutralise sve sto Salah i Toni sakupise. Kakav mec i uz propusteni dedlajn... Link to comment
ubibobi Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 15 minutes ago, 189- said: kakva je smejurija ovaj bps. nigde nikakve logike. benrahma dobio 3 poena na jebeni odbitak a ddg dobio 2 poena. jos prvi nije ni zavrsio utakmicu. igra bi bilo mnogo bolja bez tih bonus poena. ovako samo neresno 53-53 protiv @pantelia A juče Martinez za jednu odbranu na meču dobio više bonus poena od Bajlia sa golom+ asist..ae nek neko to objasni Link to comment
pantelia Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 3 hours ago, 189- said: kakva je smejurija ovaj bps. nigde nikakve logike. benrahma dobio 3 poena na jebeni odbitak a ddg dobio 2 poena. jos prvi nije ni zavrsio utakmicu. igra bi bilo mnogo bolja bez tih bonus poena. ovako samo neresno 53-53 protiv @pantelia Ne znam kako, sinoc sam video da je nereseno, a ostalo ti je nekoliko igraca vise. Da si uzeo Alonsa pobedio bi :coffee: Link to comment
Moća Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 E pa pravniče, izdžinksovao si za sve pare [emoji3] Čim sam se zapitao na koji način u zaustavnom vremenu Ridiger može da mi se usere u život, vrlo brzo sam dobio odgovor Jel mi verujes da mi jinx ovog puta nije pao na pamet. Pa ostali ti Ronaldo i Lukaku cemu da se nadam??? Fun facts- u svam kolu bi stoper kog ostavim na klupi doneo CS.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Link to comment
cvrlle Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 E pa pravniče, izdžinksovao si za sve pare...@Moća kralj laznih suzicacvece babi na ovonedeljnoj pobedi kao i svim drugim tlaciteljima koji su zaboravljeni u prethodnih nekoliko kola!Sent from my Mi 10 using Tapatalk Link to comment
Moća Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 @Moća kralj laznih suzicacvece babi na ovonedeljnoj pobedi kao i svim drugim tlaciteljima koji su zaboravljeni u prethodnih nekoliko kola!Sent from my Mi 10 using TapatalkJu vidi ga pokojni @cvrlle Iako ga vise nema ovde mi se prividja par puta godisnje.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Link to comment
San Epifanio Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 15 hours ago, Dziber said: Kakav mec i uz propusteni dedlajn... Svaka cast. Okrenuo je Alonso, a i ovaj Totenhem ne može gol da porodi celu utakmicu. Link to comment
Velocipede Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 17 hours ago, Jumanji said: Katastrofa kolo, cetvorica nisu igrali, uzas. Morace da padne wc Očekivan poraz, imala si jakog protivnika Link to comment
Svarog Posted September 20, 2021 Author Share Posted September 20, 2021 opet sam u jednoj od onih pat pozicija kad bez ozbiljnog minusa ili potezanja divljakuše ne mogu ništa konkretno da izmenim u timu. ono, još nije kritično. tim je kao ok. pobeđujem na guzove. ali vidim da polako mi dosta igrača tone i inicijalni talas njihovih poena se gasi. pitanje je da li čekati neku katastrofu ili probati sad sa prslinovanjem. zažaliću šta god da uradim, to je jedino sigurno. 1 Link to comment
ducca Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 19 hours ago, keljans said: Zato je brat Ridiger, ljubim ga u ćunu, golom doneo pobedu za najbolji ikad početak otkad igram Head to Head A ti si taj Link to comment
keljans Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 3 hours ago, ducca said: A ti si taj Link to comment
Recommended Posts