Jump to content

Случај Петница

Featured Replies

Roditelji dozvoljavaju da im dete ide tamo, da li su totalno neobavesteni :ohmy:.

Nasilnik je sklonjen pa je sad sigurno dok se ne pojavi novi. 

• Replies 1.1k
  • Views 76.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Boldovani deo recenice je jeziv, neistinit i u dobroj meri umanjuje vrednost ostatka teksta. Cela priča o tom liku iz Petnice, praćena hajpom koji pamtim iz perioda srednje škole (1986-1990) v

• Ljudska bica po pravilu tretiraju uzasno sve koji su slabiji (bilo u fizickom, bilo u smislu odnosa klasne moci) - zene, siromasne, decu, zivotinje, citave narode, sve grupe koje su manje mocne, manje

• gospa buba
    gospa buba

nema korist. ali se sistem utemeljuje i odrzava svaki put kad niko ne reaguje, kad se reakcija obezvredi i kad neki genije pochne da prdi o tome kad je zrtva zrtva i kako treba da se oseca i kada treb

Posted Images

13 hours ago, betty said:

ocekivala sam da ce uslediti objasnjenje odmah posle ovoga, ali evo izaslo je sada. insajderski osvrt na dogadjanja u stanici nakon clanka o zlostavljanju. kaze da je jedno 50 ljudi zvanicno istupilo iz stanice (ja znam razne koji nisu zvanicno istupili pa ne spadaju u tih 50, ali nisu ni pristajali da idu od letos), znam i da je rukovodstvo vise puta ponavljalo kako je svako zamenljiv... nek im je sa srecom. 

Ovo opisano u tekstu je baš poražavajuće, prosto ne razumem kako su to tako... pustili da ode niz reku.