Nesh Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Vi mladi, fala bogu, nemate sta ovde da okacite. Meni komandant armije bio Spegelj. Ali nije bitno. Vojnicke pesme, vama drage, ostalima neshvatlive, ogovaranje u repasazu Moja glavna vojnicka (ne radio Jaska i ostalo, nego ono sa cim sam ja otisao): 1
Nesh Posted June 23, 2021 Author Posted June 23, 2021 20 minutes ago, namenski said: Posle kazu raspala se vojska... Dobro, preuzimam krivicu.
Nesh Posted June 23, 2021 Author Posted June 23, 2021 1 hour ago, Nesh said: Vi mladi, fala bogu, nemate sta ovde da okacite. Meni komandant armije bio Spegelj. Ali nije bitno. Vojnicke pesme, vama drage, ostalima neshvatlive, ogovaranje u repasazu Moja glavna vojnicka (ne radio Jaska i ostalo, nego ono sa cim sam ja otisao): Pesma koja je za mene (tebe, Namenskog....) bila vazna kad sam ketao u vojsku. 1
namenski Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 9 minutes ago, Nesh said: Pesma koja je za mene (tebe, Namenskog....) bila vazna kad sam ketao u vojsku. Pa ti si onda pravi... Meni, kada sam kretao u vojsku nije bilo do pesme, da sam mog'o kukao bih na sav glas: bilo mi samo do toga da iz vojske sto pre izadjem, daleko joj lepa kuca....
Nesh Posted June 23, 2021 Author Posted June 23, 2021 2 minutes ago, namenski said: Pa ti si onda pravi... Meni, kada sam kretao u vojsku nije bilo do pesme, da sam mog'o kukao bih na sav glas: bilo mi samo do toga da iz vojske sto pre izadjem, daleko joj lepa kuca.... Meni li je bilo do pesme...pa jel slusas sta kaze umetnik...oces da ti kazem sta je bilo posle?
namenski Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 Just now, Nesh said: Meni li je bilo do pesme...pa jel slusas sta kaze umetnik...oces da ti kazem sta je bilo posle? Nemoj, MOLIM TE k'o boga!
Nesh Posted June 23, 2021 Author Posted June 23, 2021 (edited) Necu. Pusti sta je bilo vazno kad si iso. meni ta pesma, a sad mogu radio Jasku da razvucem. Edited June 23, 2021 by Nesh
Ras Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 5 hours ago, namenski said: Bio sam fasciniran ovom scenom kao dete i pamtio je, osim što sam film identifikovao tek nakon mnogo godina pri ponovnom gledanju. Neka neko okači onaj otužni Status Quo, pa da zatvaramo topik.
Recommended Posts