Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted

Cekam Mitar da se vrati, to mi je zabavno :)

Posted

lazic iskusno napravio faul kalinicem da ne ispadne iz igre

Posted

Laza kapiten nesto objasnjava sudijama, gestikulise.. ljudina je. Niti moze da odbrani a u napadu kos ne bi taj dao da se igra jos 6 sati.

Jbt, jel se nema para? Nema.. u redu, igramo sezonu za 7 igraca i 5 kadera.. ne mogu da smislim ove prevarante vise sto igraju za 200k godisnje.

Posted (edited)

možda vuku neke traume od topovskih udara.

Edited by Takeshi
Posted (edited)

Ajde poraz, kao poraz, ali ovako razigrao protivnika i napumpati im samopouzdanje je samoubistvo tokom serije... Kada se igra 5ta?

Edited by assignment
Posted (edited)

Stef (lični) rekord sezone!!! :ziga:

Edited by Have_Fun
  • +1 1
Posted
4 minutes ago, assignment said:

Kada se igra 5ta?

u ponedeljak

Posted

Bravo za Lazarevica.

Odjavljujem se.. ne znam vise ni ja sta da pisem. Nabijem ih sve, pocev od Covica :)

Posted

Ekstremno netalentovana i napadački impotentna ekipa Zvezde, protiv totalno suprotne ekipe... Čudi me da nas i ranije nisu ovako ponižavali. U petoj jedino da ih prebijemo, uz dozvolu sudija, pa da se nadamo pobedi...

Zajebavanje sa centrom mora da dođe na naplatu, i to izgleda kao ovo večeras... kao i pokušaj oživljavanja karijere bivšeg košarkaša Markovića, čije bivstvovanje na terenu je i dovelo do velike razlike... dok Kalina čašćava prisustvom dok ne završi šta ima u Srbiji... O Laziću da i ne pričam, bolje da se Simon skinuo...

Posted

Gle ovog debilčića :laugh:

• +1 1
Posted
4 minutes ago, John Coltrane said:

Gle ovog debilčića :laugh:

Cini nam uslugu. Posto su nas ponizili kosarkom treba da nas ponize i ponasanjem, mozda ce to da proizvede neku reakciju kod ekipe.

• +1 1
Posted (edited)

Nisam hteo da gledam, niti da pratim rezultat. Vidim, izgubili smo. Znaci sve ide po “planu”, jer “tako smo hteli”.

ovo će se pretvoriti u još veće sranje “najvernijih”, za koji kurac sve ovo. Ne čita mi se prethodnih milion strana, tako da “jesmo li pokradeni”?

Edited by dragance
Posted (edited)
5 minutes ago, dragance said:

tako da “jesmo li pokradeni”?

Pokrali smo sami sebe. Nit zelje, niti  borbe, ne ide sut, ne ide odbrana, ne ide skok... Bukvalno kao da su izasli kadeti i probali nesto da urade i izgubili 30+ razlike od seniora.

Najgora Zvezda, protiv najboljeg Partizana... usli smo u istoriju, negativno, naravno.

112-84... velika sramota.

Na moju srecu necu gledati petu utakmicu, tako da... srecno nam bilo, trebace nam.

Edited by Milosh76
Posted (edited)
5 minutes ago, dragance said:

Nisam hteo da gledam, niti da pratim rezultat. Vidim, izgubili smo. Znaci sve ide po “planu”, jer “tako smo hteli”.

ovo će se pretvoriti u još veće sranje “najvernijih”, za koji kurac sve ovo. Ne čita mi se prethodnih milion strana, tako da “jesmo li pokradeni”?

Nismo pokradeni, već razbijeni 30+,delovali smo kao Walking dead na terenu, optimisti će reći da smo tankovali za petu, pesimista poput mene vidi ladju koja tone... 

Edited by assignment
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...