Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted

Ima li potvrde/demantija za Monroa?

Posted

Najebali bismo sa Monroom, jedina nada je da Grobari odgovore Dramondom

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

• +1 1
Posted

To sto se prica za Merilin znaci da je Noko definitivno otpao?

Posted

ako se prica duze od jednog popodneva a nije potpisao, znaci da nema nista od toga.

Posted

ume da se oduzi, insajder najjaci bloods je najavljivao igora rakocevica 2011, a on dosao 2012, nekad pregovori potraju.

• Haha 2
Posted

Pričajte šta hoćete, ali ovo vam je najbolji prelazni rok od 2014.

Posted

Ako unazade Dobricu mesto u hijerarhiji rostera vala nek se teraju sve i bredli bila da dovedu.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted

Malp klasičnog nasjecanja. Opet mrtvaja na topiku, znači uskoro potpisuje neko poznat, npr. Nemanja Bjelica. 

Posted

On je prvenstveno moj prijatelj i drug. Znam da je moj motiv povratka u klub bio trofej, jer sam se osećao prazno bez osvojenog trofeja sa Crvenom zvezdom. Dve prelepe godine koje smo nas dvojica zajedno proveli u klubu nismo krunisali nijednim trofejom, verujem da će se u njemu probuditi ista želja, da karijeru ovenča peharom sa Crvenom zvezdom i da će se jednog dana odlučiti za povratak.

Keselj o Bjelici.

Nije Bjeli nerealan.. Ceka sigurno ponude, pa kako nekih ponuda nema moguce da zavrsi kod nas.

U Evropi sa ovom kilazom on je cista petica.. ni minuta ne bi uzeo na 4, pogotovu ne kod Radonje.

Posted

radonja je vec imao centarsku liniju kuz - bjelica (doduse milko), sto da ne i nemanja. da jos malo recikliramo kad smo vec u tom modu.

Posted

na rsb su odavno napisali da je zavrsen™, samo klub ceka pogodan momenat da to objavi, sta god to znacilo.

• +1 1
Posted

Jovke je potpisao ugovor ali je na stakama.  Ako prohoda i sve bude okej onda je nas, ako se nesto iskomplikuje potrazice se druga opcija.

To je info sa RSB

Posted

Zar nije njemu pukla ahilova tetiva na kvalifikacijama za OI?

Posted

Pukao mu je misic lista, da je pukla tetiva upitno bi bilo da li bi se uopste i kako vratio kosarci

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...