Time Crisis Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Just now, Glass Joe said: Učitavas...ako nemas prsten nisi najbolji, nisi sampion Odlično je onda Jokić rekao za takvo razmišljanje: Quote Mi ne volimo sport i košarku, mi volimo pobede i medalje 8
Glass Joe Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Ma super brate, nek on voli kosarku, nek se igra kosarke nebitno za rezulat i pobedjivanje, samo onda nisi sampion, mene ne inspirises i nadahnjujes da mrdnem dupetom iz kuće i odem da pikam basket, a verujem ni dosta dece zbog tog indolentnog stava 5 1
Joe D Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 i ja isto tako gledam sport da bi me nesto nateralo da mrdnem dupe 1
Кристофер Лумумбо Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 8 minutes ago, Glass Joe said: Ma super brate, nek on voli kosarku, nek se igra kosarke nebitno za rezulat i pobedjivanje, samo onda nisi sampion, mene ne inspirises i nadahnjujes da mrdnem dupetom iz kuće i odem da pikam basket, a verujem ni dosta dece zbog tog indolentnog stava molim te prestani da napadas jokica, zavolecu ga.
Jimmy Kowalski Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 A sto ga ne volis? Ti bar volis kosarku..
Кристофер Лумумбо Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 nije da ga ne volim ali sam indiferentan, ne posmatrm kao kao domaceg igraca, isti osecaj imam kad gledam njega, zmiju, stefa... 1
Jimmy Kowalski Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Pa dobro, to je drugo. I on tako odaje utisak da je indiferentan prema svemu osim konja, pa vidimo da je to samo maska..
Hele Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Kapiram da je ovo tema gde svrsavamo na Jokica i lizemo dupe jedni drugima i svima nam je lepo. Pogledati uvodne postove. Molim hejtere da otvore posebnu temu.
Zli Gli Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 (edited) Ne moze Jokic da ima kvacilo kao npr Hori kad ne dodje uopste u te napete situacije, mozda bi covek i zabijao u kljucnim momentima kad bi se dovukli do neke drame ali jok, guze ih ovi jaci rutinski kad dodje ozbiljna plejof kosarka. Prakticno ni ne znamo koliko je zapravo dobar. Edited January 22, 2023 by Zli Gli 1
Milošica Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 (edited) Samo što su on i Džamal okrenuli raspale Kliperse, sa 1-3 na 4-3. Mada, možda se zabavljaš samo, nemam drugo objašnjenje. Edited January 22, 2023 by Milošica 1
Кристофер Лумумбо Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Ono sto je kod jokica najbolje je sto on u plejofu uglavnom podigne igru, igra jos bolje. 5
Lezilebovich Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 (edited) Pa nije vam ovo tenis da sve zavisi od jednog igraca Edited January 22, 2023 by Lezilebovich 1
Time Crisis Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 1 hour ago, Glass Joe said: onda nisi sampion, mene ne inspirises i nadahnjujes da mrdnem dupetom iz kuće i odem da pikam basket, a verujem ni dosta dece zbog tog indolentnog stava Ne mogu da provalim jel ovo ozbiljno ili sarkazam
Recommended Posts