Krošek Posted February 22, 2024 Posted February 22, 2024 9 hours ago, Shaq said: 7 hours ago, levi said: Levijev post sa pm kojim odgovara Shaqu. 3 1
1n54jd3r Posted February 22, 2024 Posted February 22, 2024 Ako veceras bude imao tripldabl protiv Vasingtona, onda ce protiv svakog tima u NBA imati makar jedan. 1
1n54jd3r Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 ovo sve otvorenije izjavljuju svi sirom lige 2
Hele Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 Da, stvarno je cudo da se ubedljivo najbolji igrac ubedljivo najboljeg tima prosle sezone smatra za najboljeg.
Micko8 Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 (edited) Jeste u plej of-u top 5 igrac u ligi u regularnoj sezoni je van top 10 igraca. Previse utakmica gde nece da sutira i da bude agresivan na terenu. Dve poslednje utakmice su illustracija moje tvrdnje. Jebace Lebron Rusella a Embiid Beverlija Edited March 1, 2024 by Micko8
Hele Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 (edited) Jel ja sad treba ovde da branim jokica i skacem na ove budalastine da nije top 10 igrac u regularnom delu? Edited March 1, 2024 by Hele 1
uini Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 ma jokic je, kao sto kaze pacov russell, najbolji, no contest; meni se smucio i zbog repke i zbog vucica ali ne moze se poricati grejtnes.
uini Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 2 hours ago, Micko8 said: Jebace Lebron Rusella a Embiid Beverlija beverlyju moze giannis da isprica svoj signature boomer vic i sjebe mu dan, joel nema vise jurisdikciju nad patrikom
Zli Gli Posted March 2, 2024 Posted March 2, 2024 On 1. 3. 2024. at 17:54, Micko8 said: Jeste u plej of-u top 5 igrac u ligi u regularnoj sezoni je van top 10 igraca. Previse utakmica gde nece da sutira i da bude agresivan na terenu. Dve poslednje utakmice su illustracija moje tvrdnje. Jebace Lebron Rusella a Embiid Beverlija Zamisli tek Sabonisa kakav je idiot, ima onakve statistike i procente suta, u svemu bolji i od Jokica a dozvoljava onom dripcu Foksu da uzima vise suteva od njega 2
Micko8 Posted March 2, 2024 Posted March 2, 2024 23 hours ago, uini said: beverlyju moze giannis da isprica svoj signature boomer vic i sjebe mu dan, joel nema vise jurisdikciju nad patrikom Da zaboravio sam da je razmenjen, njega kao da razmenjuju svaku heftu dana.
Micko8 Posted March 2, 2024 Posted March 2, 2024 43 minutes ago, Zli Gli said: Zamisli tek Sabonisa kakav je idiot, ima onakve statistike i procente suta, u svemu bolji i od Jokica a dozvoljava onom dripcu Foksu da uzima vise suteva od njega Nema Sabonis Jokicevu raznovrsnost u napadu da trpa 25+ poena po mecu. Ovaj Somborski saban igra neke psiholoske igre sam sa sobom.
Recommended Posts