Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Shaq said:

7 hours ago, levi said:

Levijev post sa pm kojim odgovara Shaqu.

• +1 3
  • -1 1
  • Krošek unlocked this topic
Posted

Ako veceras bude imao tripldabl protiv Vasingtona, onda ce protiv svakog tima u NBA imati makar jedan.

• +1 1
Posted

ovo sve otvorenije izjavljuju svi sirom lige

• +1 2
Posted

Da, stvarno je cudo da se ubedljivo najbolji igrac ubedljivo najboljeg tima prosle sezone smatra za najboljeg.

Posted (edited)

Jeste u plej of-u top 5 igrac u ligi u regularnoj sezoni je van top 10 igraca. Previse utakmica gde nece da sutira i da bude agresivan na terenu. Dve poslednje utakmice su illustracija moje tvrdnje. Jebace Lebron Rusella a Embiid Beverlija:fantom:

Edited by Micko8
Posted (edited)

Jel ja sad treba ovde da branim jokica i skacem na ove budalastine da nije top 10 igrac u regularnom delu? :lolol:

Edited by Hele
  • +1 1
Posted

ma jokic je, kao sto kaze pacov russell, najbolji, no contest; meni se smucio i zbog repke i zbog vucica ali ne moze se poricati grejtnes.

Posted
2 hours ago, Micko8 said:

Jebace Lebron Rusella a Embiid Beverlija:fantom:

beverlyju moze giannis da isprica svoj signature boomer vic i sjebe mu dan, joel nema vise jurisdikciju nad patrikom

Posted
On 1. 3. 2024. at 17:54, Micko8 said:

Jeste u plej of-u top 5 igrac u ligi u regularnoj sezoni je van top 10 igraca. Previse utakmica gde nece da sutira i da bude agresivan na terenu. Dve poslednje utakmice su illustracija moje tvrdnje. Jebace Lebron Rusella a Embiid Beverlija:fantom:

Zamisli tek Sabonisa kakav je idiot, ima onakve statistike i procente suta, u svemu bolji i od Jokica a dozvoljava onom dripcu Foksu da uzima vise suteva od njega

• Haha 2
Posted
23 hours ago, uini said:

beverlyju moze giannis da isprica svoj signature boomer vic i sjebe mu dan, joel nema vise jurisdikciju nad patrikom

Da zaboravio sam da je razmenjen, njega kao da razmenjuju svaku heftu dana.

Posted
43 minutes ago, Zli Gli said:

Zamisli tek Sabonisa kakav je idiot, ima onakve statistike i procente suta, u svemu bolji i od Jokica a dozvoljava onom dripcu Foksu da uzima vise suteva od njega

Nema Sabonis Jokicevu raznovrsnost u napadu da trpa 25+ poena po mecu. Ovaj Somborski saban igra neke psiholoske igre sam sa sobom.

Posted

kolipacni je novak naspram glavonje jokića

Posted

Djokovic izgleda ko lezbejka.

• Haha 5