Krošek Posted February 22 Posted February 22 9 hours ago, Shaq said: 7 hours ago, levi said: Levijev post sa pm kojim odgovara Shaqu. 3 1
1n54jd3r Posted February 22 Posted February 22 Ako veceras bude imao tripldabl protiv Vasingtona, onda ce protiv svakog tima u NBA imati makar jedan. 1
Hele Posted March 1 Posted March 1 Da, stvarno je cudo da se ubedljivo najbolji igrac ubedljivo najboljeg tima prosle sezone smatra za najboljeg.
Micko8 Posted March 1 Posted March 1 (edited) Jeste u plej of-u top 5 igrac u ligi u regularnoj sezoni je van top 10 igraca. Previse utakmica gde nece da sutira i da bude agresivan na terenu. Dve poslednje utakmice su illustracija moje tvrdnje. Jebace Lebron Rusella a Embiid Beverlija Edited March 1 by Micko8
Hele Posted March 1 Posted March 1 (edited) Jel ja sad treba ovde da branim jokica i skacem na ove budalastine da nije top 10 igrac u regularnom delu? Edited March 1 by Hele 1
uini Posted March 1 Posted March 1 ma jokic je, kao sto kaze pacov russell, najbolji, no contest; meni se smucio i zbog repke i zbog vucica ali ne moze se poricati grejtnes.
uini Posted March 1 Posted March 1 2 hours ago, Micko8 said: Jebace Lebron Rusella a Embiid Beverlija beverlyju moze giannis da isprica svoj signature boomer vic i sjebe mu dan, joel nema vise jurisdikciju nad patrikom
Zli Gli Posted March 2 Posted March 2 On 1. 3. 2024. at 17:54, Micko8 said: Jeste u plej of-u top 5 igrac u ligi u regularnoj sezoni je van top 10 igraca. Previse utakmica gde nece da sutira i da bude agresivan na terenu. Dve poslednje utakmice su illustracija moje tvrdnje. Jebace Lebron Rusella a Embiid Beverlija Zamisli tek Sabonisa kakav je idiot, ima onakve statistike i procente suta, u svemu bolji i od Jokica a dozvoljava onom dripcu Foksu da uzima vise suteva od njega 2
Micko8 Posted March 2 Posted March 2 23 hours ago, uini said: beverlyju moze giannis da isprica svoj signature boomer vic i sjebe mu dan, joel nema vise jurisdikciju nad patrikom Da zaboravio sam da je razmenjen, njega kao da razmenjuju svaku heftu dana.
Micko8 Posted March 2 Posted March 2 43 minutes ago, Zli Gli said: Zamisli tek Sabonisa kakav je idiot, ima onakve statistike i procente suta, u svemu bolji i od Jokica a dozvoljava onom dripcu Foksu da uzima vise suteva od njega Nema Sabonis Jokicevu raznovrsnost u napadu da trpa 25+ poena po mecu. Ovaj Somborski saban igra neke psiholoske igre sam sa sobom.
Recommended Posts