kralj Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 ko je najbolji comps za Petruševa? Kaminsky? Petrušev je mlađi godinu dana, breakout je imao u sophomore year, a Kaminsky tek kao senior. A Kaminsky je draftovan sa #9 overall. I to nije bilo tako davno u nekoj praistoriji. Nije isključeno da neko lošeg Petruševa vidi kao Kaminskog, a dobar Petrušev je već solidan starter. Neko će za njega dati kasni pick prve runde.Samo što im nije baš bio isti breakout.Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
omiljeni Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 3 minutes ago, kralj said: Samo što im nije baš bio isti breakout. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Šta se razlikuje? Kaminsky je bolje šutirao trice, ali je Petrušev ove sezone u Megi pokazao da i on može da puca 40% na ozbiljan volume
goofs Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 2 hours ago, keitel said: Nama fale još plej i centar, igrača na toj poziciji imamo za izvoz. Trenutno imamo 2 centra ukupne zajednicke visine 4.05cm, gde ces vise od toga!
bradilko Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 bice jos pojacanja. dali smo domaci raznim covicima i bokanima i sad cekamo njihove reakcije. kad god smo imali slicne uslove delovali smo pametnije od njih.
shimpu Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 voleo bih da dodje lovernj...ne znam da li sam to vec pominjao 1
BWA Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 1 minute ago, shimpr said: voleo bih da dodje lovernj...ne znam da li sam to vec pominjao Mislim da nisi.
shimpu Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 Voleo bih da neko napise kakav je lovernj u poredjenju sa peterusevim i ko ima vece sanse da ode u nba i da neko napise odakle nam pare .... zelim sve da znam, odakle nam pare, ko nas finansira....zelim da kao prosecan navijac partizana i kao prosecan gradjanin ove zemlje dobijem odgovore...da li ce trifunovic napredovati kod robije...da li ce mozli porasti i imati visinu pravog centra...da li ce lidej dobiti srpsko drzavljanstvo i zaigrati kao domaci igrac u kupu...da li ce jos neko od ucesnika f4 evrolige doci...koga ce veseli prvog preskociti iz neprijateljskog tima prilikom zakucavanja sad kad radivojevic nije tu
Mark Rothko Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 U prva 4 kola ljubitelji košarke u Hrvatskoj imaju čast i privilegiju da 3 puta gledaju Želimirov Partizan. U trećem kolu čekamo Estudijantes iz Podgorice.
Popular Post ZokiAsov Posted July 16, 2021 Popular Post Posted July 16, 2021 Znaci prvih 5 utakmica igramo kuci 7 3
BWA Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 17 minutes ago, shimpr said: Voleo bih da neko napise kakav je lovernj u poredjenju sa peterusevim i ko ima vece sanse da ode u nba i da neko napise odakle nam pare .... zelim sve da znam, odakle nam pare, ko nas finansira....zelim da kao prosecan navijac partizana i kao prosecan gradjanin ove zemlje dobijem odgovore...da li ce trifunovic napredovati kod robije...da li ce mozli porasti i imati visinu pravog centra...da li ce lidej dobiti srpsko drzavljanstvo i zaigrati kao domaci igrac u kupu...da li ce jos neko od ucesnika f4 evrolige doci...koga ce veseli prvog preskociti iz neprijateljskog tima prilikom zakucavanja sad kad radivojevic nije tu Na veliku većinu ovih pitanja može da odgovori odjeljenje za marketing kluba. To je trenutno najbitniji segment KKP. Mozli je od zimus dobio 13 cm, Lidej da bi igrao u kupu mora promijeniti ime u Jovo, a Veseli preskače Simonovića, zakucava, uzima pehar, simbolički ga uručuje Simonu koji odlazi na tribinu s njim i slavi kao nekad.
Banjo Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 1 hour ago, shimpr said: Voleo bih da neko napise kakav je lovernj u poredjenju sa peterusevim i ko ima vece sanse da ode u nba i da neko napise odakle nam pare .... zelim sve da znam, odakle nam pare, ko nas finansira....zelim da kao prosecan navijac partizana i kao prosecan gradjanin ove zemlje dobijem odgovore...da li ce trifunovic napredovati kod robije...da li ce mozli porasti i imati visinu pravog centra...da li ce lidej dobiti srpsko drzavljanstvo i zaigrati kao domaci igrac u kupu...da li ce jos neko od ucesnika f4 evrolige doci...koga ce veseli prvog preskociti iz neprijateljskog tima prilikom zakucavanja sad kad radivojevic nije tu Mislim da ce Trifa dobiti minute i sansu. Kad je Zeljko mogao da trpi skracenog Mahmutoglua zasto ne bi Trifu.
BWA Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Piše se da bi nas mogao pojačati Jaiteh iliti Žete Muhamed. Nisam ga odavno gledao, je li išta naučio?
Recommended Posts