copkillah Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Žoc još spava, ku*irovi novinari mu dežuraju ispred gajbe 1
kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 neka režija pusti prilog ig6 https://www.instagram.com/p/CQUXFnABwkN/?utm_medium=copy_link
pacey defender Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 16 hours ago, goofs said: Jos jedna zanimljiva stvar, Zoc mnogo radi na timskom duhu i puno polaze na to. Pricao je kako voli na pocetku sezone da kaze svima da ko zakasni na trening placa veceru citavoj ekipi, i da bi obicno namerno on prvi zakasnio i onda izveo sve u restoran da malo zblizi igrace a i da im pokaze da se nije zajebavao. -Trifunoviću, kasniš. Večeras sve vodiš na klopu. -Šefe, od kojih para? Kasni stipendija.
copkillah Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Malopre se promeškoljio ali je nastavio da spava 6
napadaj Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Zajebala ga ona eksplozija noćas, sad mora da nadoknadi to što se budio, pa će oko 2 lagano 2
pbg12345 Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 ne znam, ja imam drugacije informacije kazu vidjen je da baulja kruznim putem iako zlonamerni tvrde da pokusava da pobegne ka dragacevu i tamo se u stilu velje ilica sakrije, verovatnije je da se uputio ka dragisi
Mark Rothko Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: neka režija pusti prilog ig6 https://www.instagram.com/p/CQUXFnABwkN/?utm_medium=copy_link Da, ima još jedan snimak posle ovog koji još nije objavljen. Vučić uleće u kafanu i za uši izvodi Obradovića napolje: "Doveo sam te da radiš i stvaraš za Partizan, Srbiju i reprezentaciju, a ne da bančiš u kafani sa Dudom, Kićom i ostalima. Drugo mesto se neće samo osvojiti. Jel hoćeš da mi oni tvoji Grobari i dalje viču da sam peder? Vidi kako Čović već dovodi igrače i oni njegovi sa tribina me ne pominju. Marš u helikopter i da se javiš Ostoji ujutro u sedam nula nula!" E tako je bilo. Neka Heaviside i Nikodije jave gore gospodi u RSB da oni napišu tamo i bude to službeno. 1
Nikodije Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 8 hours ago, theanswer said: Žoc se demolirao večeras, kaže kad se otrezni nastavljaju se pregovori. Iz prve ruke, tj iz njegovh usta hahah valjda detonirao. tako se kaze u ostojinoj stranci. 1
FPLS Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Evo, Alek cestitao i potvrdio da su pregovori poodmakli.
Mark Rothko Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Quote „Fantastična vest, ako je istina. Čestitam i Željku, čestitam i Partizanu. Velika vest za našu zemlju. On je legenda, ima najviše evro trofeja. Kao što sam se radovao povratku Vladimira Pištala, Stefana Milenkovića… Tako se radujem i dolasku Željka u Partizan. Želim mu mnogo uspeha i pobeda, da Partizan i Srbiju vrati na evropski tron“, rekao je Vučić u obraćanju medijima 4
Nikodije Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Naravno nije izdržao, morao je da naruči nekom "novinaru" pitanje o Robiji. 1
Joe D Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 vucic da nije predednik pisao bi komentare po portalima po ceo dan 3
Mindaugas Žukauskas Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Zvezda sweepuje Žocov Partizan u plejofu, kao exclamation point Vučićeve vladavine 1 1
Nikodije Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Šta god da se desi biće zaslužan Vučić, i ako Zvezda nastavi da dominira onda je Željko doveden da bude simpatičan i ulepša™ Zvedine titule koje malo gube na sjaju jer nema konkurencije, a ako Željko osvoji onda "Vučić doveo Željka da sruši Zvezdu jer mu viču da je peder". Mnogo je bolesno sve što je uradio sa sportom. 4
Recommended Posts