June 20, 20213 yr neka režija pusti prilog ig6 https://www.instagram.com/p/CQUXFnABwkN/?utm_medium=copy_link
June 20, 20213 yr 16 hours ago, goofs said: Jos jedna zanimljiva stvar, Zoc mnogo radi na timskom duhu i puno polaze na to. Pricao je kako voli na pocetku sezone da kaze svima da ko zakasni na trening placa veceru citavoj ekipi, i da bi obicno namerno on prvi zakasnio i onda izveo sve u restoran da malo zblizi igrace a i da im pokaze da se nije zajebavao. -Trifunoviću, kasniš. Večeras sve vodiš na klopu. -Šefe, od kojih para? Kasni stipendija.
June 20, 20213 yr Zajebala ga ona eksplozija noćas, sad mora da nadoknadi to što se budio, pa će oko 2 lagano
June 20, 20213 yr ne znam, ja imam drugacije informacije kazu vidjen je da baulja kruznim putem iako zlonamerni tvrde da pokusava da pobegne ka dragacevu i tamo se u stilu velje ilica sakrije, verovatnije je da se uputio ka dragisi
June 20, 20213 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: neka režija pusti prilog ig6 https://www.instagram.com/p/CQUXFnABwkN/?utm_medium=copy_link Da, ima još jedan snimak posle ovog koji još nije objavljen. Vučić uleće u kafanu i za uši izvodi Obradovića napolje: "Doveo sam te da radiš i stvaraš za Partizan, Srbiju i reprezentaciju, a ne da bančiš u kafani sa Dudom, Kićom i ostalima. Drugo mesto se neće samo osvojiti. Jel hoćeš da mi oni tvoji Grobari i dalje viču da sam peder? Vidi kako Čović već dovodi igrače i oni njegovi sa tribina me ne pominju. Marš u helikopter i da se javiš Ostoji ujutro u sedam nula nula!" E tako je bilo. Neka Heaviside i Nikodije jave gore gospodi u RSB da oni napišu tamo i bude to službeno.
June 20, 20213 yr 8 hours ago, theanswer said: Žoc se demolirao večeras, kaže kad se otrezni nastavljaju se pregovori. Iz prve ruke, tj iz njegovh usta hahah valjda detonirao. tako se kaze u ostojinoj stranci.
June 20, 20213 yr Quote „Fantastična vest, ako je istina. Čestitam i Željku, čestitam i Partizanu. Velika vest za našu zemlju. On je legenda, ima najviše evro trofeja. Kao što sam se radovao povratku Vladimira Pištala, Stefana Milenkovića… Tako se radujem i dolasku Željka u Partizan. Želim mu mnogo uspeha i pobeda, da Partizan i Srbiju vrati na evropski tron“, rekao je Vučić u obraćanju medijima
June 20, 20213 yr Šta god da se desi biće zaslužan Vučić, i ako Zvezda nastavi da dominira onda je Željko doveden da bude simpatičan i ulepša™ Zvedine titule koje malo gube na sjaju jer nema konkurencije, a ako Željko osvoji onda "Vučić doveo Željka da sruši Zvezdu jer mu viču da je peder". Mnogo je bolesno sve što je uradio sa sportom.