Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

4 minutes ago, MiddleClass said:

Brzo ste zaboravili Vrsac, budimpestanske kursiste i lukave male satnike.

I tada je Coki bio problem :fantom:

Da li se sećaš početaka jadranske lige i atmosfere na zvezdinim utakmicama kada navijači nisu bojkotovali aba ligu? I kad je Partizan nije ni igrao pa bio nateran da je igra. 

• Replies 8.1k
  • Views 467.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

• J.R. Cash
    J.R. Cash

Jebiga, braco, iskalcovase nas na kraju. Tokom cele serije su pogadjali velike suteve, svaka im cast na tome. Mi smo veliku sansu propustili na kraju druge cetvrtine, na poluvreme je moralo da se ode

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na danšnji dan

Posted Images

19 minutes ago, levi said:

na Čovićevim utakmicama nije bio ni jedan veći  problem sve dok nije ugrožavao Partizan

samo treba da se uporede finala ABA lige 2006 i 2007 između Partizana i Čovića i ovo sada, da se vidi gde je zapelo

Jeste, ćoki je imao iste poluge da pravi sranja u FMP pre i posle UPPR.

Da je napisao ovakvo otrovno saopštenje 2006. šta bi se desilo na sledećoj utakmici u Železniku? Zeka Drekavac bi urlao tokom svakog napada Partizana, a ne samo tokom bacanja? 

9 minutes ago, Nikodije said:

jer bokana i covica ce da zamene natasa kandic i sonja biserko, i nece biti vise mafije, politike i navijaca kriminalaca

I te kako bi se smirilo. Evo umesto Vujoševića je stigao Ostoja. Koji je bar upola manje intenzivan po tim pitanjima i zapravo u većini slučajeva na svoj glupi naprednjački način uleće u polemiku sa kretenskim saopštenjima.

Ali evo ove sezone su došli Žoc i Savić koji se ne obaziru na ta saopštenja, i kako bar za sad izgleda uspeli su i Ostoju da ućutkaju. To su sve koraci u pravom smeru.

Ja svašta mogu da zamislim ali ne mogu da zamislim da posle Čovića u Zvezdu dođe neko ko će biti na njegovom nivou po pitanju pravljenja svinjca od ABA lige. Isto tako ne mogu da zamislim situaciju kojoj Zvezda nije osvojila titulu a da on kaže da je to pošteno izgubljeno. Da je npr kojim slučajem Mega u finalu letela bi saopštenja o Mišku samo tako.

Sa boldovanim se ne slažem, kad se uklone Bokan i Čović iz košarkaških krugova, garantovani će krenuti na bolje.
Ali najlakše je reć nekako smo prihvatili to dok Zvezda dominira.
Samo si zaboravio GTR ideologiju i mrznju. Otisao Vujosevic, a ostala je mrznja i GTR ideologija.

Govorimo o upravama klubova ili navijačima?

GTR moćniji od Vučića, DB i crkve

3 minutes ago, Profesionalac said:

GTR moćniji od Vučića, DB i crkve

Rade Zagorac i Zeka Jojic masoni 33. stepen

11 minutes ago, Milosh76 said:
36 minutes ago, Filozof manijak said:
Sa boldovanim se ne slažem, kad se uklone Bokan i Čović iz košarkaških krugova, garantovani će krenuti na bolje.
Ali najlakše je reć nekako smo prihvatili to dok Zvezda dominira.

Samo si zaboravio GTR ideologiju i mrznju. Otisao Vujosevic, a ostala je mrznja i GTR ideologija.

GTR? Stvarno ili se sprdaš? To je bukvalno jedna polumrtva Fejsbuk stranica. Ali da to je skroz ekvivalent Čoviću i njegovom radu u košarci i politici pre i za vreme Zvezde 

Edit: nego jel ima i neki Varvarski Trash Romantizam da i njih obuhvatimo za tu mržnju pa da još malo aboliraš Čovića?

Edited by *edited by mod

Glavna stvar je sto niko od nas ne moze na dugme da se odrekne visedecenijske navike voljenja i pracenja sporta i omiljenog kluba

Ovakav svinjac u privatnom zivotu kenselujem za 20 sekundi, ovde (pracenje sporta, ne forum) nema sanse

Edited by Plajvi

Just now, *edited by mod said:

GTR? Stvarno ili se sprdaš? To je bukvalno jedna polumrtva Fejsbuk stranica. Ali da to je skroz ekvivalent Čoviću i njegovom radu u košarci i politici pre i za vreme Zvezde 

nisi lepo procitao...GTR ideologija, ne pojedinci. Kako znam? Pa imam i ja grobare medju prijateljima, ne samo vi, i tacno se vidi sablon koji vrtite i vi i oni. Bukvalno preslikano 1/1.

Ali ispostovacu admina, nisam video upozorenje ranije... over and out

1 minute ago, Milosh76 said:

nisi lepo procitao...GTR ideologija, ne pojedinci. Kako znam? Pa imam i ja grobare medju prijateljima, ne samo vi, i tacno se vidi sablon koji vrtite i vi i oni. Bukvalno preslikano 1/1.

Udri samo po generalizaciji šta ti teško da kolektivno vređaš i učitavaš nekakvu ideologiju™

2 minutes ago, Milosh76 said:

Aha, ispolivao nas i onda kao nije video :fantom:

5 minutes ago, Milošica said:

Aha, ispolivao nas i onda kao nije video :fantom:

Pobeže preko tarabe™

ab67616d0000b27326d7f1cb5727ba37b72b1d19.jpeg

8 minutes ago, Milosh76 said:

bouze

:gospode:

Prvi princip GTR: nemaj prijatelje međe ne-GTR populacijom.

Tako da te verovatno samo koriste :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout