Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

U nekom momentu mi bi žao ovog njihovog golmana klinca pogubljenog i toga što ih Zvezda tovari nemilice kad je već bilo jasno kuda plovi brod, a onda su krenuli da se šabanišu i džiberišu sa onim faulovima i nabadanjima kao posljednja seoska "možete nas nadigrati i razbiti ali ćemo da vam povrijedimo par igrača" ekipa pa mi na kraju bi žao što im nisu strpali osam komada. 

• Replies 8k
  • Views 409.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

Ah, i ovaj lockdown mnogo bolje deluje posle sinoćne tekme [emoji23]Na stranu očigledne stvari, kao što su doprinosi Kataija, Kange, Dragovića itd., ali za mene je najveći dobitak igra Falka. Uzevši u obzir da sledeći meč igramo pred polupunim stadionom (bar se nadam da neće u narednih nedelju dana uvesti neke mere), ovaj meč bi mu bio odličan za nadgradnju. Sada još da nam u Ponedeljak na žrebu uleti Ferencvaros ili Legia. [emoji23]

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Koliko smo samo brži sa Falkom umesto Bena.

On 23.7.2021. at 15:06, kralj said:

Jel sad Mladost, pa odmah revanš?

Moglo bi da se desi da se ovu prvu namučimo, pa isprašimo ove ko Libereca.

Pravi trenutak da se setimo nekih velikih cenatrforova:

prva utakmica u utorak od 20:30

Malo o parama...   Ako izbacimo Serif i ispadnemo u plejofu za LS... kao učesnik Lige Evrope, koji je stigao iz plej-ofa, crveno-beli bi minimalno zaradili 11.270.000 evra.

• Author
1 hour ago, John Coltrane said:

Koliko smo samo brži sa Falkom umesto Bena.

Ja ne bih stavljao Falka ispred Bena.  Obojca su vrlo dobri igraci i obojca su potrebni Zvezdi.  Ni jedan od njih dvojce nije krilni igrac.  Falko je veoma brz, prodoran i tehnicki vrlo dobar.  Njegov glavni nedostatak je slaba igra u fazi odbrane.  Ben je sporiji, medjutim lako ulazi u gol sansu, vrlo je efikasan, odlican u izvodjenju prekida (korneri, slobodni udarci, penali) i vrlo dobar u fazi odbrane.

Nevezano za gorepomenute, prilicno je tuzno da proslogodisnji bonusi, osim Krstovica i Erakovica, nisu u prvom planu a ova dvojca igraju prvenstveno zato sto su bonusi i ove godine.

Od proslogodisnjih bonusa tu je samo Gavric, ostala dvojica, Petrovic i Nikolic, to vise nisu.

A i on što je tu, ubilo se. Juče ni Velja ni Gavra ni na klupi. Ako se ne varam, nisi ni minut odigrali u ove 4 takmičarske utakmice, a 5 je izmena.

Meni nije jasno zašto su se tako lako odrekli Nikolića. On i kada lošije deli pasove je koristan jer se dosta kreće i pokriva od odbrane do toga da se nudi da primi loptu 

Tja, u ovom klubu postoji širok spektar mogućnosti zašto neko igra/ne igra.

greska

Edited by Milosh76

14 hours ago, Boza_zvani_Pub said:

Zreb za plejof za LS je vec sada u ponedeljak (pre prvog meca sa Serifom), protivnici:

- Salzburg

- pobednik: Dinamo Z - Legija

- pobednik: Ferencvaros - Slavija

- pobednik: Olimpijakos - Ludogorec

Samo ne Salcburg. Ovo ostalo ko god...

Ne mora ni OLY.

Bitno je da prodjemo Serif, u plejofu bilo ko

Edited by Milosh76

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.