James Marshall Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 U nekom momentu mi bi žao ovog njihovog golmana klinca pogubljenog i toga što ih Zvezda tovari nemilice kad je već bilo jasno kuda plovi brod, a onda su krenuli da se šabanišu i džiberišu sa onim faulovima i nabadanjima kao posljednja seoska "možete nas nadigrati i razbiti ali ćemo da vam povrijedimo par igrača" ekipa pa mi na kraju bi žao što im nisu strpali osam komada.
Hobbit slayer Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Ah, i ovaj lockdown mnogo bolje deluje posle sinoćne tekme [emoji23]Na stranu očigledne stvari, kao što su doprinosi Kataija, Kange, Dragovića itd., ali za mene je najveći dobitak igra Falka. Uzevši u obzir da sledeći meč igramo pred polupunim stadionom (bar se nadam da neće u narednih nedelju dana uvesti neke mere), ovaj meč bi mu bio odličan za nadgradnju. Sada još da nam u Ponedeljak na žrebu uleti Ferencvaros ili Legia. [emoji23]Sent from my HD1913 using Tapatalk
kralj Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 On 23.7.2021. at 15:06, kralj said: Jel sad Mladost, pa odmah revanš? Moglo bi da se desi da se ovu prvu namučimo, pa isprašimo ove ko Libereca. Pravi trenutak da se setimo nekih velikih cenatrforova: 2
Milosh76 Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Malo o parama... Ako izbacimo Serif i ispadnemo u plejofu za LS... kao učesnik Lige Evrope, koji je stigao iz plej-ofa, crveno-beli bi minimalno zaradili 11.270.000 evra.
Dimitrije Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: Koliko smo samo brži sa Falkom umesto Bena. Ja ne bih stavljao Falka ispred Bena. Obojca su vrlo dobri igraci i obojca su potrebni Zvezdi. Ni jedan od njih dvojce nije krilni igrac. Falko je veoma brz, prodoran i tehnicki vrlo dobar. Njegov glavni nedostatak je slaba igra u fazi odbrane. Ben je sporiji, medjutim lako ulazi u gol sansu, vrlo je efikasan, odlican u izvodjenju prekida (korneri, slobodni udarci, penali) i vrlo dobar u fazi odbrane. Nevezano za gorepomenute, prilicno je tuzno da proslogodisnji bonusi, osim Krstovica i Erakovica, nisu u prvom planu a ova dvojca igraju prvenstveno zato sto su bonusi i ove godine.
Milosh76 Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Od proslogodisnjih bonusa tu je samo Gavric, ostala dvojica, Petrovic i Nikolic, to vise nisu.
kralj Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 A i on što je tu, ubilo se. Juče ni Velja ni Gavra ni na klupi. Ako se ne varam, nisi ni minut odigrali u ove 4 takmičarske utakmice, a 5 je izmena.
Jozef K. Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Meni nije jasno zašto su se tako lako odrekli Nikolića. On i kada lošije deli pasove je koristan jer se dosta kreće i pokriva od odbrane do toga da se nudi da primi loptu
kralj Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Tja, u ovom klubu postoji širok spektar mogućnosti zašto neko igra/ne igra.
MiddleClass Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 14 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Zreb za plejof za LS je vec sada u ponedeljak (pre prvog meca sa Serifom), protivnici: - Salzburg - pobednik: Dinamo Z - Legija - pobednik: Ferencvaros - Slavija - pobednik: Olimpijakos - Ludogorec Samo ne Salcburg. Ovo ostalo ko god... 1
Milosh76 Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 (edited) Bitno je da prodjemo Serif, u plejofu bilo ko Edited July 29, 2021 by Milosh76 1
Recommended Posts