Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Sto se tice utakmice, zanimljiva ali bez mnogo prilika.  Igra se ostro ali, ne i grubo.  Cukaricki dobar.  Od Zvezde sam ocekivao vise prilika.

Posted

Naravno da odskaču po kvalitetu, ali nije zgoreg ukovati sa sudijom ili prijateljskim klubom.

Za svaki slučaj.

Posted

Sa kojim sudijom i kojim klubom?  Cinjenice a ne spekulacije molim?

Posted
Sta to zapravo znaci?
Znači da je Rišairov start za zatvor., to znači
Bez ikakvog razloga, kreten

A u VAR sobi muk

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Posted

Tanak fudbal, dosadno poluvreme. Najnoviji Stankovicev nidje veze eksperiment ocekivano slabo funkcionise, opet gro igraca igra van svojih pozicija. Sta li je tom coveku u glavi zivo me zanima, na pripremama nijednom 4-4-2 nije probao. A onda i najgoru mogucu opciju sa klupe uvodi, klasika.

Od pozitivnih stvari, Cukaricki deluje kao ozbiljnija ekipa od Partizana. Ima tu i te kako prostora kiks na Brdu, ako se bude igralo regularno.

• +1 2
Posted

Realno, Čuka bolji, Dovedeš mu desnog beka, dovedeš mu centarfora, imaš Dragoviča. Kataia, Ivanića, Kangu, Sanogoa i opet patnja. Tvorzić da ima karaktera i muda, ko što ima lopovluka  i ljigavštine, davno bi smijenio trenera. Ali jedno drugo vuče, uzročno - posljedična veza. Večeras 18k ljudi, na sledećoj kapiram do 10, a onda strelovit pad posjete. Bitno je da se fantazista Srnić zagrijava.

• +1 1
Posted

Hehe, Srnaldo umesto Kange. Na svu ovu bedu u drugom poluvremenu. Ajde mrs.

Posted

Tako je i Stankela pre 20 godina prekvalifikovan s AMRLC na zadnjeg veznog. 

Posted

Mnogo je bolje od kada protivnik ima igrača manje

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Dragovic 3-0

Mnogo je bolje od kada protivnik ima igrača manje

Dobio baja drugi zuti za zaustavljanje kontre grubim faulom. Zuti bi svakako dobio, a sto je dupli, jbg desava se.

Ulaze Motika, Falko i Stankovic
  • +1 1
Posted

Ali Srnic Kanga izmjena :lolol:

Evo Motike!

Posted

Visok rezultat, do kog je došlo nakon isključenja Drezgića, pokrio ovu kitu cvijeća od igre. 

• +1 1
Posted

Pali se masina :rolleyes:

Bice to zanimljiv kripl fajt do kraja sezone, ne zna se ko igra smesniji fudbal, mi ili komsije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...