Jump to content
IGNORED

RG 21 - kroz blato do GS19

Ros

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Jumanji said:

Mijaljevic crkdabogda, od 0:2 ostala sam zarobljena sa njim jer mi Englezi isli na zivce, i da ne kukam vise, sta sve mora da se trpi zbog lepote Novaka -.-

al što 577 nadimak?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

241

• Lancia

190

• Tsai

162

• Arkadija

158

Posted

Ne pratiš pažljivo filipike Luke Kebare u Parlamentu. :fantom:

Imaš minus!

• +1 1
  • Haha 1
Posted
3 minutes ago, eumeswil said:

al što 577 nadimak?

Toliko je zena ostalo iza njega..sa zapaljenom pljugom i ceznjom u ocima

Posted

Zvuči gotovo neverovatno, ali je podatak lako proverljiv: nakon što ga je bucko u kariranom šortsu isprašio u finalu RG 2015. godine, Nolo je odigrao još  13 GS finala, a izgubio samo 2- od Stanimala na US Openu (2016) i od Rafe na RG (2020).  Preostalih 11 GS finala   je dobio. 

• +1 1
Posted

ne zajebavajte čoveka, koliko sam ispratio ne živi u Srbiji, ne mora svaku budalaštinu da isprati. mada, ovu je šteta da ne vidi :D

48 minutes ago, eumeswil said:

al što 577 nadimak?

• +1 1
Posted

Pitate za australijskog komentatora: ne znam koji je kanal bio jer sam gledao preko onog kojota, ali australijanac je bio Filipusis mes’ćini.

Posted
10 hours ago, eumeswil said:

ko?

Vu-ći-ći je 577 na kineskom

Posted

Hejt prema Nolu je jak i ukorenjen kod dela zapadne publike. Od sinoc sam na portalima na razlicitim jezicima video nekoliko postova po kojima je GOAT zapravo - Serena. :D

• Haha 8
Posted

Nameće mi se pitanje šta bi se desilo da je Nadal uzeo onaj 3. set

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Just now, Kampokei said:

Hejt prema Nolu je jak i ukorenjen kod dela zapadne publike. Od sinoc sam na portalima na razlicitim jezicima video nekoliko postova po kojima je GOAT zapravo - Serena. :D

Daj, jbt, Štefi je bognja za nju... Kome to sve pada na pamet...

Posted

Stići će on i Serenu...a kad stigne Serenu Goat će biti Bob ili Majk Brajan ili koji već dublaš ima najviše titula ili vremena na no.1...pa kad i to prestigne naći će nekog wheelchair tenisera. pa kad i to prestigne onda će iznenada kriterijum da bude broj Stefan Edberg nagrada.... i tako...

• +1 1
Posted
1 minute ago, mlatko said:

Nameće mi se pitanje šta bi se desilo da je Nadal uzeo onaj 3. set

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

ništa posebno. igrali bi 5 setova

Posted

Razumem ovdašnji hejt prema Sereni, ali ona je svoju konkurenciju pošteno nalupala. Štefi je ipak imala malo čistiji put kad joj je jedna od najvećih, nadolazećih konkurentkinja bila napadnuta nožem. Grešim?

• +1 6