Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

Featured Replies

Trežnjenje 😪😪😪

• Replies 1.7k
  • Views 73.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Constantin
    Constantin

Pa ajde da budemo realni....unazad, koliko godina, od Rastavca na ovamo, kad se desilo da tim koji stratuje u prvenstvu, ode na pripreme. Još je sad i najbolje. Osovina se nazire. Doveli su štopera-is

• Constantin
    Constantin

Ovako, kad vas čitam, dodjem do zaključka da nam fale sredina i krajevi...

• Constantin
    Constantin

Videli smo mi mnoge profesionalce, koji su proveli po pola godine kod nas, pa kad nam daju gol na Čairu ne gestikuliraju na ovakav ili sličan način. Brzi je ovde obeležio jedan dobar period, a ne znam

Posted Images

Ne be, cekamo Bozic i pocetak pripreme, pojacanja... 

1 hour ago, W.F.C. said:

Ne be, cekamo Bozic i pocetak pripreme, pojacanja... 

Misliš da će bude ?

Otkud znam sta da mislim, ocekujem neocekivano

Za Bozic znam da ce bude, to je provereno. 

Edited by W.F.C.

Ode Šilo u Germaniju...Ingolštat, druga liga, al standard....

Ode Šilo u Germaniju...Ingolštat, druga liga, al standard....
Jel pala neka kinta il jok?

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

ponedeljak će kaže. 
lekarski da prođe prvo. pa će se prebroje.

će fali sad i štoper za proleće

• Author
2 hours ago, onajodozgovidisve said:

ponedeljak će kaže. 
lekarski da prođe prvo. pa će se prebroje.

će fali sad i štoper za proleće

Dobro imamo Vujadinovica i Savica plus Yamkam koji treba da dobije vise prostora jer mislim da zasluzuje.

Bas sam se razmisljao da se ovim igrama u drugom delu jeseni  preporucio za prodaju ali sam mislio da ce legnu bar 300-400.000 ojra. Koliko su ovi spremni da plate to je pitanje ali ne verujem da ce daju vise od 150.000e

Decko ce fali samo u Belotince, i to na litije. Nema ni  SL kvalitet a kamoli da igra cvajtu. Menadjer madjija. Njegovim odlaskom smo dobili stopera.

Decko ce fali samo u Belotince, i to na litije. Nema ni  SL kvalitet a kamoli da igra cvajtu. Menadjer madjija. Njegovim odlaskom smo dobili stopera.
Ne ga zakecuj pa tolko, naše si je kuče...

Ne ga zakecuj pa tolko, naše si je kuče...

Xaxa, našo si pred koju će se crkvu krstiš ... Postoji dobar fudbaler i loš fudbaler. Dečko je loš. Naše kuče ili ne, nema tu sentimenta.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Kad bi ostali recimo Vujadinovic i Skrbic (u onoj formi), Tomic i Mitrovic (u formi s kraja polusezone) moglo bi da se pravi neka igra. Steta samo sto svakih 6 meseci krecemo sve ispocetka. 

lapo-lapo... Vujadinovic ostaje, kao i Tomic, Skrbica ceka operacija i duze odsustvo, dok Mitrovica njegova menazerija gleda da uvali sto pre. 

Problem je limitirano trziste i zmijce u dzep, inace bi moglo da se pojuri i par pojacanja i da se nagazi za Jevropu

On 4.1.2022. at 23:37, W.F.C. said:

Otkud znam sta da mislim, ocekujem neocekivano

Za Bozic znam da ce bude, to je provereno. 

https://youtu.be/AK3T6hbl_6Q

Te ti ga  i dodje i prodje. Nema prozivke jer nema kog da prozovu. Uvek je bila prozivka pre Božića.