W.F.C. Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Ne be, cekamo Bozic i pocetak pripreme, pojacanja...
Gradina Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 1 hour ago, W.F.C. said: Ne be, cekamo Bozic i pocetak pripreme, pojacanja... Misliš da će bude ?
W.F.C. Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 (edited) Otkud znam sta da mislim, ocekujem neocekivano Za Bozic znam da ce bude, to je provereno. Edited January 4, 2022 by W.F.C.
Gradina Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 https://fkradnickinis.rs/vesti-iz-skole/Још-двојица-стипендиста-за-сигурну-бу/
Constantin Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Ode Šilo u Germaniju...Ingolštat, druga liga, al standard.... 3
Boki Nis Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Ode Šilo u Germaniju...Ingolštat, druga liga, al standard....Jel pala neka kinta il jok? Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
onajodozgovidisve Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 ponedeljak će kaže. lekarski da prođe prvo. pa će se prebroje. će fali sad i štoper za proleće
MaErAkLoIJA Posted January 7, 2022 Author Posted January 7, 2022 2 hours ago, onajodozgovidisve said: ponedeljak će kaže. lekarski da prođe prvo. pa će se prebroje. će fali sad i štoper za proleće Dobro imamo Vujadinovica i Savica plus Yamkam koji treba da dobije vise prostora jer mislim da zasluzuje. Bas sam se razmisljao da se ovim igrama u drugom delu jeseni preporucio za prodaju ali sam mislio da ce legnu bar 300-400.000 ojra. Koliko su ovi spremni da plate to je pitanje ali ne verujem da ce daju vise od 150.000e
Rumpelstiltskin Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Decko ce fali samo u Belotince, i to na litije. Nema ni SL kvalitet a kamoli da igra cvajtu. Menadjer madjija. Njegovim odlaskom smo dobili stopera.
Boki Nis Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Decko ce fali samo u Belotince, i to na litije. Nema ni SL kvalitet a kamoli da igra cvajtu. Menadjer madjija. Njegovim odlaskom smo dobili stopera.Ne ga zakecuj pa tolko, naše si je kuče... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Rumpelstiltskin Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Ne ga zakecuj pa tolko, naše si je kuče... Poslato sa VTR-L09 pomoću TapatokaXaxa, našo si pred koju će se crkvu krstiš ... Postoji dobar fudbaler i loš fudbaler. Dečko je loš. Naše kuče ili ne, nema tu sentimenta.Sent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Kad bi ostali recimo Vujadinovic i Skrbic (u onoj formi), Tomic i Mitrovic (u formi s kraja polusezone) moglo bi da se pravi neka igra. Steta samo sto svakih 6 meseci krecemo sve ispocetka.
onajodozgovidisve Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 lapo-lapo... Vujadinovic ostaje, kao i Tomic, Skrbica ceka operacija i duze odsustvo, dok Mitrovica njegova menazerija gleda da uvali sto pre. Problem je limitirano trziste i zmijce u dzep, inace bi moglo da se pojuri i par pojacanja i da se nagazi za Jevropu 1
Gradina Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 On 4.1.2022. at 23:37, W.F.C. said: Otkud znam sta da mislim, ocekujem neocekivano Za Bozic znam da ce bude, to je provereno. https://youtu.be/AK3T6hbl_6Q Te ti ga i dodje i prodje. Nema prozivke jer nema kog da prozovu. Uvek je bila prozivka pre Božića. 1
Recommended Posts