August 30, 20213 yr 1 hour ago, ZokiAsov said: Bolje Kizu vinjaka da ste doveli, on igra smekersko napadacki fudbal Džabe i Murinja i Klopa da dovedemo kad se kod nas trener ništa ne pita nit odlučuje ko će da igra.
August 30, 20213 yr Author 5 hours ago, ZokiAsov said: Bolje Kizu vinjaka da ste doveli, on igra smekersko napadacki fudbal Bolje, vise ga cenim od ovog
August 30, 20213 yr Author 4 hours ago, Gradina said: Džabe i Murinja i Klopa da dovedemo kad se kod nas trener ništa ne pita nit odlučuje ko će da igra. Mislim da se Lalat pitao... Takav neki sa stavom nam treba...
August 30, 20213 yr Lalat se vraća....čim napravimo stadion na krovu Delte.Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
September 1, 20213 yr Za mesecipo dana četvrti trener.Ivica pomera granice, ubiva u psihu [emoji123]Sent from my MI 6 using Tapatalk
September 1, 20213 yr Kako će ga "krstimo"....?Mburi Bazil Jamkam...Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
September 1, 20213 yr Ako ništa drugo, ima dobar CV...[emoji1787] ...nego, ima li ko da je pratio treninge ..kakav je bio n aprobi. Nije valjda na "majke mi" doveden.Babatunde..[emoji41]Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
September 1, 20213 yr Author 53 minutes ago, Constantin said: Ako ništa drugo, ima dobar CV... ...nego, ima li ko da je pratio treninge ..kakav je bio n aprobi. Nije valjda na "majke mi" doveden. Babatunde.. Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока CV odlican https://www.transfermarkt.com/mbouri-basile-yamkam/profil/spieler/846123
September 1, 20213 yr Ajd da ga Mare doveo, skapirao bi da Baticin igrac al ovaj brat...mora da neko blizak klubu igra fm, pa upalio i kamerunsku ligu cisto da se zajebava pa provalio da "mnogo dobar" i napalio nam "sporckog" Propadala